Hazır yemek önerisi

249873

Kilopat
Marketten önerebileceğiniz hazır yemek tavsiyeniz var mı?

Pizza falan güzel olabilir ama daha önce nimetin pizzasını 2 kez yemiştim. Çok kötüydü. Önerdiğiniz başka marka varsa deneyebilirim.

Bütçe 200TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Marketten değil ama çiğ köfte olabilir. Marketten ise sosis, sandviç ekmeği, içecek, patates kızartması veya aynısının hamburger hali olabilir.

Çiğ köfte tek başına 150TL olması lazım. Ve doyurmuyor. Keşke eskisi gibi 5TL ile alabilsek
Hamburger bakabilirim ama köftesi genel olarak pahalı olur. Dondurulmuş hali var mı?

Tavuk döner, nugget, börek vs.

2 gün tavuk döner + 1 gün et döner yedim. 1 günde anne köftesi yedim. Özetle et türevlerinde biraz sıkıldım.

Aklımda su böreği var ama daha önce hiç yemedim sever miyim bilemiyorum. Nugget ise hiç sevmiyorum.

A101'den çiğ köfte al büyük ya da Rus salatası yanına da A101 de bu arada dediklerim ve BİM'de Rus salatasının yanına da nugget sandviç var yaklaşık 2'si 120 filan tutuyor.

BİM'de soğan halkası ve ıspanaklı, peynirli börek vardı. Ben önceden hep onlardan yerdim. Tatlarını da çok severim bence deneyin.

BİM'de soğan halkası ve ıspanaklı, peynirli börek vardı. Ben önceden hep onlardan yerdim. Tatlarını da çok severim bence deneyin.

Hocam dediğiniz böreğin sadece peynirli versiyonu var mıydı?

Bir de su böreği mi Yoksa sizin tavsiye ettiğiniz börek mi daha iyi bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…