M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Hazırda beklet (Hibernate) kapalı mı açık mı kalmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 9 Ocak 2021 #2 Açık olduğunda performans ve güç tüketiminde yan etkiler barındırabiliyor ama bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlıyor.
Açık olduğunda performans ve güç tüketiminde yan etkiler barındırabiliyor ama bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlıyor.
M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 AXCHNEER dedi: Açık olduğunda performans ve güç tüketiminde yan etkiler barındırabiliyor ama bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... sadece bilgisayarın açılmasını mı hızlandırıyor ? m.2de yüklü olan oyunlarımın açılmasını hızlandırır mı ?
AXCHNEER dedi: Açık olduğunda performans ve güç tüketiminde yan etkiler barındırabiliyor ama bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... sadece bilgisayarın açılmasını mı hızlandırıyor ? m.2de yüklü olan oyunlarımın açılmasını hızlandırır mı ?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 9 Ocak 2021 #4 MrHakki dedi: Sadece bilgisayarın açılmasını mı hızlandırıyor? M.2'de yüklü olan oyunlarımın açılmasını hızlandırır mı? Genişletmek için tıkla... Sadece işletim sisteminizin hızlı açılmasını sağlar. Oyun oynayacaksanız kapatmanızı tavsiye ederim.
MrHakki dedi: Sadece bilgisayarın açılmasını mı hızlandırıyor? M.2'de yüklü olan oyunlarımın açılmasını hızlandırır mı? Genişletmek için tıkla... Sadece işletim sisteminizin hızlı açılmasını sağlar. Oyun oynayacaksanız kapatmanızı tavsiye ederim.
M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #5 Bilgisayar açıldığında oyun oynayacağım için kapatacağım. Bilgisayardan kalktığımda kapatmadan önce açacağım. Böyle mi yapmalıyım ?
Bilgisayar açıldığında oyun oynayacağım için kapatacağım. Bilgisayardan kalktığımda kapatmadan önce açacağım. Böyle mi yapmalıyım ?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 9 Ocak 2021 #6 MrHakki dedi: Bilgisayar açıldığında oyun oynayacağım için kapatacağım. Bilgisayardan kalktığımda kapatmadan önce açacağım. Böyle mi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ben kapatmadan önce 7-8 saniyede açılırken, kapattıktan sonra 10-12 saniyede falan açılmaya başladı.
MrHakki dedi: Bilgisayar açıldığında oyun oynayacağım için kapatacağım. Bilgisayardan kalktığımda kapatmadan önce açacağım. Böyle mi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ben kapatmadan önce 7-8 saniyede açılırken, kapattıktan sonra 10-12 saniyede falan açılmaya başladı.