Hazırda kurulu bir Windows varken yeni alınan SSD'ye nasıl Windows kurulur?

Ronin Algos

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2021
Mesajlar
476
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070Super R7 5800X3D ROG X570 2X16 Corsair Vengeance 3200mHz
Cinsiyet
Erkek
SSD veya HDD modeli
MSI spatium s270
Anakart
H110m-d
Büyük yeğenim küçük yeğenime bilgisayarını hediye etmiş işe başladığı için ama bilgisayar zaten çok eski ben bir SSD aldım önceki konudan da verilen önerilerle, hazırda HDD'ye kurulu bir Windows var ve çalışıyor ama çok yavaş bilgisayar uygulamalar derken 20 dakikası çalınıyor. Bu aldığım SSD'ye kurmak istiyorum Windows'u ama nasıl yaparım bilmiyorum USB yok bilginiz olsun ISO dosyası falan gerekirse indirilmiş durumda.
 
Hocam USB'ye olmadan çok uğraştırır. Bir diski bölerek içine rufus ile windows iso'sunu yazdırıp o bölümden boot edebilirsiniz.
 
Hocam USB'ye olmadan çok uğraştırır. Bir diski bölerek içine Rufus ile Windows ISO'sunu yazdırıp o bölümden boot edebilirsiniz.

Hiçbir şey anlamadım hocam biz bu HDD'lere Windows kurarken bu kadar zorlanmıyorduk diye hatırlıyorum USB olmadığı zaman.
 

 

Şifre girme kısmında ne yaparsam yapayım giremedim değiştirdim ettim olmadı USB ile olan bir rehber varsa atabilir misiniz mecbur aldım gidip.
 
Hocam normal windows kurulumu yapacaksınız, sadece kurucağınız disk'i seçerken yeni aldığınız SSD'yi seçmelisiniz. USB'niz varsa kolay.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…