Hazırladığım takvim uygulaması tasarımı nasıl?

Yer
DE
Selam millet, daha önce yaptığım bir tasarımı burada paylaşmıştım ve çok güzel yorumlar almıştım. Şimdi de başka bir tasarımımı paylaşıyorum. Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Sizden gelen görüşleri yeni bir tasarım yaparken dikkate alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 numara tasarım kardeşim. Bak ben takvim konusunda asla yalan söylemem. Çok iyi biladerim

Çok güzel hocam başarılı. Şahsen kullanırım. Amoled destekli karanlık mod düşünüyormusunuz?

Yıllardır aradığım takvim arayüzü. Hocam, uygulama çıkar, satın alalım. Biralarda bir android geliştiricisi vardır. Beraber yaparsınız.

Bu arada, ajanda kısmında saatler tutarsız olmuş. Doğum günü ile en baştaki UI etkinliği aynı saatte başlıyor ama biri bitmişken diğeri başlamamış bile. Bence bu önemli bir ayrıntı, birisine sunuyor olsaydınız, belki yamuk yapardı.

Çok teşekkür ederim. Ajanda kısmında ki saatlerin biri AM diğeri PM tutarsızlık yok yani.
Hepinize yorum ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…