Arkadaşlar bu sene Gazi Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğinin %30 İngilizce bölümüne yerleştim. C1 seviyesinde İngilizcem var ancak muafiyet sınavına girip hazırlığı atlasam mı yoksa 1 sene dinlenmek için okusam mı karar veremiyorum. (1 sene mezuna kaldım) siz ne düşünüyorsunuz, sizce okumalı mıyım yoksa atlamalı mıyım?
İngilizce hazırlık, C1 İngilizce seviyesinde olan birisinin pek işine yaramaz. Üniversite öncesi insanları ve şehri tanımaya yarar sadece. 1 sene mezuna da kalmışsınız halihazırda.
İngilizce hazırlık, C1 İngilizce seviyesinde olan birisinin pek işine yaramaz. Üniversite öncesi insanları ve şehri tanımaya yarar sadece. 1 sene mezuna da kalmışsınız halihazırda.
Cevabınız için teşekkürler, sizi 12. sınıftayken YKS çalışırken yks ile alakalı postlarda görüyordum, siz 2023'te gittiniz sanırım. Neredesiniz hocam şu an?
Cevabınız için teşekkürler, sizi 12. sınıftayken YKS çalışırken YKS ile alakalı postlarda görüyordum, siz 2023'te gittiniz sanırım. Neredesiniz hocam şu an?