Hazırlık okuyan work and travel yapabilir mi?

wotsutsaaa

Femtopat
Daha fazla  
Hazırlık okuyanlar Work and Travel'a katılabilir mi ve onay alabilir mi? Riski çok mu fazla?
Teşekkür ederim şimdiden.

19 Mart’ta Ankara’da mülakata girdim. Konsolos sadece iki soru sordu: Kendinden bahset ve Neden Amerika’ya gitmek istiyorsun? Sorulara güzelce cevap verdim, ancak maksimum 20-30 saniye konuştuk. Konsolos uzun süre ekrana baktı, ardından üniversitemin adını söyleyerek Bu mu? diye sordu. Evet dedim. Sağ taraftaki panodan bir liste aldı; bu, Türkiye’deki üniversitelerin sıralamasını gösteren Top Üniversiteler listesiydi. Tekrar ekrana baktı, sonra pasaportumu geri vererek İngilizcen çok iyiymiş fakat daha bölüme başlamamışsın. Next year. dedi.

Bu yıl hazırlık öğrencilerinin %99’u red alıyor. Konsoloslar, hazırlık sınıfını Avrupa’daki gibi üniversiteden bağımsız bir İngilizce kursu olarak görüyorlar. Bu durumu net bir şekilde açıklamak gerekiyor. Geçmiş yıllarda hazırlık öğrencilerinin onay oranı yüksekti, ancak bu yıl konsoloslar değiştiği için durumu tam olarak bilmiyorlar.

Ek olarak, seneye tekrar başvurmayı düşünüyorum ve bu süreçle ilgili bilgi sahibiyim. Work and Travel programı hakkında araştırma yaptım ve nasıl ilerlemesi gerektiğini, neler beklemem gerektiğini iyi biliyorum. Ayrıca, programın koşulları ve başvuru süreci hakkında sorabileceğiniz her türlü soruya da cevap verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…