Hazırlıklı liseden başka bir hazırlıklı liseye geçiş

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10300H
NVİDİA GEFORCE GTX1650
Şu an hazırlıklı bir lisede okuyorum.9. sınıfım yani yaklaşık 2 senedir okulumdayim. Hiç arkadaş edinemedim. İnsanlar sürekli benimle dalga geçiyor falan. Örneğin beni LoL oynamaya çağırdılar. Turnuva yapacağız gel dediler neyse girdim oyuna kusura bakma ya başka birisine söz verdik dediler. Bende nasıl hesaplayamiyorsunuz dedim. Anlasana işte senle oynamak istemiyoruz gibi şeyler yazdılar. Rankimda grandmaster( yüksek) o yüzden başka bir hazırlıklı liseye geçmek istiyorum. Sizce ayrilmali miyim? Amacım okuduğum bir sene hazırlığın boşa gitmemesi. Arastirdim tarayıcılarda ancak sadece normal liseden hazırlıklı liseye geçiş ile bilgiler var. Şimdiden fikirleriniz, bilgileriniz için teşekkür ederim.

Hocam okulunuzdan memnunsanız geçmeyin derim zaten bu tür ucubeleri lise bittiği anda aklınızdan silersiniz hatırlamazsınız bile suratlarını.işleri düşerse bi günde sen onları reddet.

Seni oyuna almadılar diye mi ayrılmak istiyorsun yani?

Okulun iyi bir okulsa değiştirme, hazırlık sınıfını geçince arkadaş edinirsin, bu konuyu dert etme.
1v1 çağır hocam Şaka maka takmayın böylelerini. Hazırlıktan sonra görmeyeceksin bile.
Hocam okulunuzdan memnunsanız geçmeyin derim zaten bu tür ucubeleri lise bittiği anda aklınızdan silersiniz hatırlamazsınız bile suratlarını.işleri düşerse bi günde sen onları reddet.
hocam yok oyunla alakası yok sadece dalga geçtikleri benimle keyfii geçindiklerini anlatmak istedim daha önce sırf boyum onlardan kısa diye kafamı smaç potası gibi kullandıkları olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…