Hazırlıkta İngilizce öğrenilir mi?

Hayatları boyunca İngilizceye maruz kalarak. Konuşmak, dinlemek, yazmak vs. Örneğin ben küçüklüğümden beri MMO oynardım öyle öyle öğrendim. 1 senede gramer öğrenirsin anca kendi kendine çalışarak. Senin ne için öğrenmek istediğine de bağlı biraz.
İngilizce singleplayer oyunlar oynayarak geliştirebilirim o zaman. Bol bol maruz kalırım.

İngilizce singleplayer oyunlar oynayarak geliştirebilirim o zaman. Bol bol maruz kalırım.
Her bilmediğin kelimede sözlüğe bakacaksan evet. Inputun gelişmiş olur ancak output yok single oyunlarda. Listening reading gelişir de writing speaking sana lazım mı?

İlk ikisi film/oyun diğerleri ileride iş hayatı.

Hala geç kalmış sayılmazsınız. İngilizce altyazılı dizi, film, oyun izlemek, MMORPG'lerde yabancılarla iletişime geçmek, sırf ingilizce konuşma odaklı discord sunucularında bulunmak ücretsiz seçenekleriniz. 👍

Hala geç kalmış sayılmazsınız. İngilizce altyazılı dizi, film, oyun izlemek, MMORPG'lerde yabancılarla iletişime geçmek, sırf ingilizce konuşma odaklı discord sunucularında bulunmak ücretsiz seçenekleriniz. 👍
Hazırlık senemde halledebilirim umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı