Soluharter Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Hazırlığım bahar 1 gibi bitecek fakat benim üniversitemde bazı bölümlere geçiş yok. O bölümlerden birisi de benimki. Sizin üniversitede böyle bir durum var mı? Not: Bölüm uluslararası ilişkiler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2024
Hazırlığım bahar 1 gibi bitecek fakat benim üniversitemde bazı bölümlere geçiş yok. O bölümlerden birisi de benimki. Sizin üniversitede böyle bir durum var mı? Not: Bölüm uluslararası ilişkiler.
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #2 O zaman 1 dönem beklemek durumundasın. Benim okuduğum üniversitede öyle bir durum olmamıştı, ikinci dönemde ilk dönem dersleri açılıyordu.
O zaman 1 dönem beklemek durumundasın. Benim okuduğum üniversitede öyle bir durum olmamıştı, ikinci dönemde ilk dönem dersleri açılıyordu.
Soluharter Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #3 azkeskin dedi: O zaman 1 dönem beklemek durumundasın. Benim okuduğum üniversitede öyle bir durum olmamıştı, ikinci dönemde ilk dönem dersleri açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Kanka bölümün keyfi isterse açılıyor diyorlar bilmiyorum konuşacağım öğrenci işleriyle.
azkeskin dedi: O zaman 1 dönem beklemek durumundasın. Benim okuduğum üniversitede öyle bir durum olmamıştı, ikinci dönemde ilk dönem dersleri açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Kanka bölümün keyfi isterse açılıyor diyorlar bilmiyorum konuşacağım öğrenci işleriyle.
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 Soluharter dedi: Kanka bölümün keyfi isterse açılıyor diyorlar bilmiyorum konuşacağım öğrenci işleriyle. Genişletmek için tıkla... En kötü 1 dönem tatil yaparsın, fena mı olur? Ben 1 dönemde bölüme geçtiğim için pişmanım. Regular öğrenciler çok daha rahat.
Soluharter dedi: Kanka bölümün keyfi isterse açılıyor diyorlar bilmiyorum konuşacağım öğrenci işleriyle. Genişletmek için tıkla... En kötü 1 dönem tatil yaparsın, fena mı olur? Ben 1 dönemde bölüme geçtiğim için pişmanım. Regular öğrenciler çok daha rahat.
Soluharter Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #5 azkeskin dedi: En kötü 1 dönem tatil yaparsın, fena mı olur? Ben 1 dönemde bölüme geçtiğim için pişmanım. Regular öğrenciler çok daha rahat. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten geçen sene hazırlıktan kaldım bir de aile evindeyim ikmanı mümkanatı yok.
azkeskin dedi: En kötü 1 dönem tatil yaparsın, fena mı olur? Ben 1 dönemde bölüme geçtiğim için pişmanım. Regular öğrenciler çok daha rahat. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten geçen sene hazırlıktan kaldım bir de aile evindeyim ikmanı mümkanatı yok.