Hazırlıktan bölüme geçilmiyor

Soluharter

Hectopat
Daha fazla  
Hazırlığım bahar 1 gibi bitecek fakat benim üniversitemde bazı bölümlere geçiş yok. O bölümlerden birisi de benimki. Sizin üniversitede böyle bir durum var mı?
Not: Bölüm uluslararası ilişkiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman 1 dönem beklemek durumundasın. Benim okuduğum üniversitede öyle bir durum olmamıştı, ikinci dönemde ilk dönem dersleri açılıyordu.

O zaman 1 dönem beklemek durumundasın. Benim okuduğum üniversitede öyle bir durum olmamıştı, ikinci dönemde ilk dönem dersleri açılıyordu.

Kanka bölümün keyfi isterse açılıyor diyorlar bilmiyorum konuşacağım öğrenci işleriyle.

Kanka bölümün keyfi isterse açılıyor diyorlar bilmiyorum konuşacağım öğrenci işleriyle.
En kötü 1 dönem tatil yaparsın, fena mı olur? Ben 1 dönemde bölüme geçtiğim için pişmanım. Regular öğrenciler çok daha rahat.

En kötü 1 dönem tatil yaparsın, fena mı olur? Ben 1 dönemde bölüme geçtiğim için pişmanım. Regular öğrenciler çok daha rahat.

Kanka zaten geçen sene hazırlıktan kaldım bir de aile evindeyim ikmanı mümkanatı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…