HB bilişim güvenilir midir?

Ticaret Bakanlı tüm yenileme merkezleri 12 ay garanti veriyor zaten.
Dediğim gibi tamamen şans işi fakat size önerim yurt dışı sıfır cihaz alıp kaydını yaptırmanız.
Bende EasyCep'den iPhone 11 almayı düşünüyordum araştırmalarım sonucu almadım.
Ve yurt dışı iPhone 11 Pro 128 GB alıp e-Devlet üzerinden yurt dışına çıkmış bir akrabamın üzerine kayıt yaptırdım.
Toplam maaliyeti 9000 ₺ civarı oldu.
9000 ₺ civarı iPhone 11 Pro yok diye biliyorum.
Yurt dışı nereden bulabilirim ?

Telefoncularda bulabilirsiniz.
Hocam merhaba, şu an yenilenmiş telefon almayı planlıyorum fakat sizin yaptığınız gibi yorumlar kararsız bırakıyor. Sizce hala mantıksız mı? Yd telefon bence çok pahalı duruma düşüyor şu an. Sadece iphone bakıyorum sıfırları gerçekten alınacak fiyatta değil. Ne diyorsunuz?

Hocam merhaba, şu an yenilenmiş telefon almayı planlıyorum fakat sizin yaptığınız gibi yorumlar kararsız bırakıyor. Sizce hala mantıksız mı? Yd telefon bence çok pahalı duruma düşüyor şu an. Sadece iphone bakıyorum sıfırları gerçekten alınacak fiyatta değil. Ne diyorsunuz?
S 23 fe al.

Hocam ben HB Bilişimden yenilenmiş telefon satın aldım bundan 8 ay kadar önce, hiçbir sıkıntısı yok sadece pili 85 geldi. Onun dışında değişen parçalar da olabiliyor ama kullanım açısından hiçbir sıkıntı yok, millet beleşten tavsiye vermeye bayılıyor. Milletin 80K bütçesi olsa zaten burada HB bilişim, yenilenmiş telefon vs. araştırmaz. Daha uygun ki buralardan alıyoruz.

Hocam ben HB bilişimden yenilenmiş telefon satın aldım bundan 8 ay kadar önce, hiçbir sıkıntısı yok sadece pili 85 geldi. Onun dışında değişen parçalar da olabiliyor ama kullanım açısından hiçbir sıkıntı yok, millet beleşten tavsiye vermeye bayılıyor. Milletin 80k bütçesi olsa zaten burada HB bilişim, yenilenmiş telefon vs. araştırmaz. Daha uygun ki buralardan alıyoruz.

Merhaba, cihazınızdan memnun musunuz? Hangi model aldınız?

Merhaba, cihazınızdan memnun musunuz? Hangi model aldınız?
Selamlar, iPhone 12 ve 13 Mini almıştım, ilki yenilenmiş ikincisi de ikinci eldi HB Bilişim üzerinden aldığımda. İkisini de sattım şu anda ama kullanım sürem boyunca hiç sıkıntısı çıkmadı, sorunsuzca da sattım ama yenilenmiş yerine 2.el öneririm daha sonra satacaksanız eğer.

Selamlar, iPhone 12 ve 13 Mini almıştım, ilki yenilenmiş ikincisi de ikinci eldi HB Bilişim üzerinden aldığımda. İkisini de sattım şu anda ama kullanım sürem boyunca hiç sıkıntısı çıkmadı, sorunsuzca da sattım ama yenilenmiş yerine 2.el öneririm daha sonra satacaksanız eğer.
hocam 2. el aldığınızda kırık çizik vs var mıydı nasıl bir ğrğn geldi size

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı