Yenilenmiş Telefon fiyatları, yenilenmiş telefon modelleri ve yenilenmiş telefon çeşitleri uygun fiyata hem de 12 taksit ayrıcalığıyla. Yenilenmiş iPhone 6s 32 GB (12 Ay Garantili).
Yenilenmiş Telefon fiyatları, yenilenmiş telefon modelleri ve yenilenmiş telefon çeşitleri uygun fiyata hem de 12 taksit ayrıcalığıyla. Yenilenmiş iPhone 6s 32 GB (12 Ay Garantili).
Hocam onlarda amoled yanığı oluyor. Ve güncel temiz fiyatları 2800 den aşağı değil. Bütçem bu kadar. Çiçeksepetinden aldım aynı satıcıdan orada indirim var 1800 e aldım.
Burada yok yenilenmiş önermiyorum şöyle böyle diyenleri ciddiye alma. Eski kafada takılı kalmış insanlar bunlar. Yenilenmiş telefon al tabikide memnun kalmazsan iade edersin bu kadar basit. İki aydır yenilenmiş bir telefon kullanıyorum İPhone XS MAX aşırı memnunum.
Burada yok yenilenmiş önermiyorum şöyle böyle diyenleri ciddiye alma. Eski kafada takılı kalmış insanlar bunlar. Yenilenmiş telefon al tabikide memnun kalmazsan iade edersin bu kadar basit. İki aydır yenilenmiş bir telefon kullanıyorum İPhone XS MAX aşırı memnunum.
Burada yok yenilenmiş önermiyorum şöyle böyle diyenleri ciddiye alma. Eski kafada takılı kalmış insanlar bunlar. Yenilenmiş telefon al tabii ki de memnun kalmazsan iade edersin bu kadar basit. İki aydır yenilenmiş bir telefon kullanıyorum iPhone XS Max aşırı memnunum.
Eski kafada takılı hocam isterseniz saygınızı takının karşınızda askerlik arkadaşınız yok sizde sorun çıkmadı diye yenilenmiş telefon herkese önericez diye bir şey yok EasyCep'te Şikayetvar'da görüyoruz şikayetleri en önemlisi forumdaki EasyCep şikayetlerini okumanızı tavsiye ederim.