Hbbilişim'den yenilenmiş iPhone alınır mı?

blackonder

Hectopat
Daha fazla  
Hbbilişimden yenilenmiş iPhone 6S almayı düşünüyorum. A kalite yazandan. A kalite alan var mı? Aldığınız üründen memnun kaldınız mı?

Direk yenilenmiş telefon önermiyorum almayın hocam.

İçindeki parçalar çoğunlukla kalitesiz ve yan sanayi oluyor hocam, mümkünse 2. el temiz almaya çalışın.

İçindeki parçalar çoğunlukla kalitesiz ve yan sanayi oluyor hocam, mümkünse 2. el temiz almaya çalışın.
İkinci elde bakıyorum hocam eski olduğu için hep kozmetikleri kötü var. Birde bundan çok daha pahalıya satıyorlar.

2000 TL'ye Iphone 6S alacağınıza parayı çöpe atın daha iyi hocam. 2.el üzerinden S8/S9 kovalayin.
Hocam onlarda amoled yanığı oluyor. Ve güncel temiz fiyatları 2800 den aşağı değil. Bütçem bu kadar. Çiçeksepetinden aldım aynı satıcıdan orada indirim var 1800 e aldım.

Burada yok yenilenmiş önermiyorum şöyle böyle diyenleri ciddiye alma. Eski kafada takılı kalmış insanlar bunlar. Yenilenmiş telefon al tabikide memnun kalmazsan iade edersin bu kadar basit. İki aydır yenilenmiş bir telefon kullanıyorum İPhone XS MAX aşırı memnunum.

Alakasız.

Eski kafada takılı hocam isterseniz saygınızı takının karşınızda askerlik arkadaşınız yok sizde sorun çıkmadı diye yenilenmiş telefon herkese önericez diye bir şey yok EasyCep'te Şikayetvar'da görüyoruz şikayetleri en önemlisi forumdaki EasyCep şikayetlerini okumanızı tavsiye ederim.

Arkadaşı kâle almayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…