Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.654 Çözümler 26 21 Eylül 2021 #1 https://www.hepsiburada.com/moyan-m...Yan&isFashion=true&url_src=and-product-detail Bu krampon neden ucuz?
https://www.hepsiburada.com/moyan-m...Yan&isFashion=true&url_src=and-product-detail Bu krampon neden ucuz?
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #2 Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? brkjkr dedi: Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam soru cevaba baktım da bu ayakkabı nike değil çin malı bir ürünmüş...
Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? brkjkr dedi: Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam soru cevaba baktım da bu ayakkabı nike değil çin malı bir ürünmüş...
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #3 brkjkr dedi: Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? Hocam soru cevaba baktım da bu ayakkabı nike değil çin malı bir ürünmüş... Genişletmek için tıkla... Yurt dışı yazıyor. Bir alaka olabilir mi?
brkjkr dedi: Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? Hocam soru cevaba baktım da bu ayakkabı nike değil çin malı bir ürünmüş... Genişletmek için tıkla... Yurt dışı yazıyor. Bir alaka olabilir mi?
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 21 Eylül 2021 #4 Yurt dışından yazıyor ama orijinal olduğunu sanmıyorum. Eğer gerçeği varsa fiyatını bilmiyorum ama herhalde 800 TL falan vardır.
Yurt dışından yazıyor ama orijinal olduğunu sanmıyorum. Eğer gerçeği varsa fiyatını bilmiyorum ama herhalde 800 TL falan vardır.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 21 Eylül 2021 #5 Fason ürün. Çin'de yaptırıp Türkiye'ye getirtiyorlar. Marka basıp satıyorlar.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.654 Çözümler 26 21 Eylül 2021 #6 brkjkr dedi: Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? Hocam soru cevaba baktım da bu ayakkabı nike değil çin malı bir ürünmüş... Genişletmek için tıkla... Burada orijinal diyor. Hangisi gerçek acaba?
brkjkr dedi: Bende krampon almayı düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için alamadım bunlar ucuz gibi ama güvenilir mi? Hocam soru cevaba baktım da bu ayakkabı nike değil çin malı bir ürünmüş... Genişletmek için tıkla... Burada orijinal diyor. Hangisi gerçek acaba?
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #7 Geforce Mx130 dedi: Eki Görüntüle 1170488 Burada orijinal diyor. Hangisi gerçek acaba? Genişletmek için tıkla... Orjinal de orjinal nike değil yani çin malı bir ürün üstüne de nike amblemi hop 200tl kitledim tarzı bi ürün bence.
Geforce Mx130 dedi: Eki Görüntüle 1170488 Burada orijinal diyor. Hangisi gerçek acaba? Genişletmek için tıkla... Orjinal de orjinal nike değil yani çin malı bir ürün üstüne de nike amblemi hop 200tl kitledim tarzı bi ürün bence.
SensationWhite Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 960 Çözümler 9 21 Eylül 2021 #8 Siz diyince linke tıkladım, 213 TL'ye Adidas krampon da vardı. Bence gerçek olabilir.