HBO Max'ta kalite düşük

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
BluTV'de bile daha yüksekti. 720p üstüne çıkmıyor. Netflix ve Prime Video'da sorun yok. Ne yapabilirim?

Bende aynı sorunla karşılaştım HBO Max High Quality eklentisini indirdim izlediğim çözünürlüğü görüyorum ama değiştiremiyorum bazen 720p bile olmuyor fakat the last of us dizisini 1080p izleye bildim

Nasıl izleyebildiğini sorabilir miyim acaba? Bende ne olursa olsun bilgisayarımda hiçbir yerden 1080p kalitesine ulaşamadım. Çok sinir bozucu bir durum.

Nasıl izleyebildiğini sorabilir miyim acaba? Bende ne olursa olsun bilgisayarımda hiçbir yerden 1080p kalitesine ulaşamadım. Çok sinir bozucu bir durum.
HBO Max High Quality eklentisi indirdim ordan 1080p seçtim fakat her dizide ve filmde çalıştıramadım

HBO Max high quality eklentisi indirdim oradan 1080p seçtim fakat her dizide ve filmde çalıştıramadım.

Ben de bu eklentiyi indirdim de 1920x1080 seçeneği çalışmadı. Diziyi tekrar yükleyip açtı ancak görebildiğim en fazla 1280x720p idi. Hangi tarayıcıdan bakmıştınız?

Ben de bu eklentiyi indirdim de 1920x1080 seçeneği çalışmadı. Diziyi tekrar yükleyip açtı ancak görebildiğim en fazla 1280x720p idi. Hangi tarayıcıdan bakmıştınız?
edge kullanıyorum ama dediğim gibi bi the last of us da 1080 izleye bildim the penguin bende 1280x720 izliyorum maalesef çok saçma bazen 720 altınada düşüyor

House of the Dragon gibi 4K HDR çekilmiş sinematografik öneme sahip bir diziyi bile Max, web tarayıcılarında bize 720p veriyor. Bu ne saçmalık yahu? Bunca insan 720p izlemek için mi abone oluyorlar? Birilerinin çıkıp bunu konuşması gerekiyor bizim sayımızın artması gerekiyor insanları ahmak yerine koymasınlar sen en popüler olup en çok kullanılan web tarayıcılarında maksimum 720p vereceksen o zaman ben de giderim 2160p Torrent indiririm her ne kadar bunu yapmak istemesem de. Ayrıca Netflix ve Prime Video, tarayıcılardan 1080p izlenebiliyor. Demek ki buradaki sorun HBO'nun ta kendisinde.

Ortada bir ücret söz konusu. Ücretsiz bir hizmet istiyor olsaydık 360P'ye bile razı olurduk. Bu yapılan gerçekten büyük bir suç benim kanımca. Biraz araştırdığımda ise tarayıcıların DRM güvenlik protokolleri ile alakalı olduklarını söylüyorlar. En son Edge 1080p destekliyormuş o da 1 sene önce gibi bir tarihte desteği kaldırmış.

Şu an anladığım kadarıyla 2 yol var (emulatörler ve screen castler hariç) ekran çözünürlüğü iyi olan bir akıllı telefon veya 1920x1080 ve üstü bir Smart TV'de izlemek.

Türkiye'de Blu-ray DVD satışları yaygınlaşsa da şu sahtekar streaming platformlarından kurtulsak.

Son düzenleme:
korsanın her türlüsüne karşıyım asla korsan içerik tüketmem ama para vererek satın aldığım hizmeti eklenti kurmadan düzgün kullanamayacaksam korsan izlerim. şimdi aboneliğimi iptal ediyorum.

korsanın her türlüsüne karşıyım asla korsan içerik tüketmem ama para vererek satın aldığım hizmeti eklenti kurmadan düzgün kullanamayacaksam korsan izlerim. şimdi aboneliğimi iptal ediyorum.
Aynı şekilde bende iptal ediyorum, belki 10 defa mail üzerinden sorunu ayrıntılı olarak yazdım döndüler ben yazdım onlar döndü fakat tekrarlıyorlar, sürekli olarak benim cihazlarımı ve kullandığım tarayıcıyı soruyorlar, 3 farklı cihaz ve ipad üzerinde denedim fakat sonuç aynı , max 720p kalite alıyoruz 300 liraya

Korsanın her türlüsüne karşıyım asla korsan içerik tüketmem ama para vererek satın aldığım hizmeti eklenti kurmadan düzgün kullanamayacaksam korsan izlerim. Şimdi aboneliğimi iptal ediyorum.

Eklenti bile tam anlamıyla işini çözmüyor. Bazı içerikler ne yaparsan yap 720P'yi geçmiyor.

Ben de aynı şekilde tonlarca mail attım. Erişim sağlıyorum sisteminizi kontrol ediyorum internet hızınızın ekran görüntüsünü atar mısınız vb. vb. Anlatıp en sonunda işi çıkmaza bağlayıp konuyu kapatmaya getiriyorlar. En yakın çözüm olarak bütün çerezleri temizlemeyi önermişlerdi. Tabii işe yaramadı ve ben de daha aldığım 3.günde aboneliğimi iptal ettim.

ABD'de Amazon'un HBO planı var. HBO içeriklerini bildiğin Prime Video üzerinden izliyorsun. VPN ile bir fragman açtım House of the Dragon dizisine ait bir fragman, şöyle söyleyeyim görüntü 1080p'den bile daha net gibiydi. Sanki 1440p gibi gözüküyordu. Yani kısacası sorun Max platformunun ta kendisinde.

Yapacak bir şey yok, Amazon'un HBO iş birliği Türkiye'ye gelene kadar korsana devam etmek zorunda kalacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…