WingenTer Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 73 18 Eylül 2020 #1 Arduino'una kullanıyorum HC-05 projem için sipariş verdim geldi. At komutları için internette olan birçok yöntemi denedim olmadı. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2020
Arduino'una kullanıyorum HC-05 projem için sipariş verdim geldi. At komutları için internette olan birçok yöntemi denedim olmadı. Nasıl yapacağım?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #2 Elinizdeki modelde buton var mı? Artı 0 Eksi
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 18 Eylül 2020 #3 Baud Rate'i doğru ayarladınız mı? Ek olarak, Serial ekranda garip şeyler mi yazıyor yoksa hiçbir şey yazmıyor mu? Artı 0 Eksi
Baud Rate'i doğru ayarladınız mı? Ek olarak, Serial ekranda garip şeyler mi yazıyor yoksa hiçbir şey yazmıyor mu?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #4 Detay vermemişsiniz sorduğumuz sorular da cevapsız kaldı. Software Serial kullandınız değil mi? AT mode'ye almanıza rağmen mi bir şey gözükmüyor? Artı 0 Eksi
Detay vermemişsiniz sorduğumuz sorular da cevapsız kaldı. Software Serial kullandınız değil mi? AT mode'ye almanıza rağmen mi bir şey gözükmüyor?
KS KS WingenTer Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 73 18 Eylül 2020 #5 Furkaninkosesi dedi: Detay vermemişsiniz sorduğumuz sorular da cevapsız kaldı. Software Serial kullandınız değil mi? AT mode'ye almanıza rağmen mi bir şey gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... üzgünüm ceza yediğim için yazmadım SideWinder dedi: Baud Rate'i doğru ayarladınız mı? Ek olarak, Serial ekranda garip şeyler mi yazıyor yoksa hiçbir şey yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... hiç bir şey yazmıyor Furkaninkosesi dedi: Elinizdeki modelde buton var mı? Genişletmek için tıkla... evet hc-05 Artı 0 Eksi
Furkaninkosesi dedi: Detay vermemişsiniz sorduğumuz sorular da cevapsız kaldı. Software Serial kullandınız değil mi? AT mode'ye almanıza rağmen mi bir şey gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... üzgünüm ceza yediğim için yazmadım SideWinder dedi: Baud Rate'i doğru ayarladınız mı? Ek olarak, Serial ekranda garip şeyler mi yazıyor yoksa hiçbir şey yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... hiç bir şey yazmıyor Furkaninkosesi dedi: Elinizdeki modelde buton var mı? Genişletmek için tıkla... evet hc-05