NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 27 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar HC-05 modülünü ayarladım, her şeyi yaptım fakat telefon bağlanıyor ama LED yanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2019
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Kasım 2019 #2 NothingGood dedi: Arkadaşlar HC-05 modülünü ayarladım, her şeyi yaptım fakat telefon bağlanıyor ama LED yanmıyor. Genişletmek için tıkla... HC-05'in mi LED'i yanmıyor? Başka cihazla denediniz mi? Kodları Arduino'ya yüklerken Bluetooth Modülünü çıkartıp yüklemeyi denediniz mi?
NothingGood dedi: Arkadaşlar HC-05 modülünü ayarladım, her şeyi yaptım fakat telefon bağlanıyor ama LED yanmıyor. Genişletmek için tıkla... HC-05'in mi LED'i yanmıyor? Başka cihazla denediniz mi? Kodları Arduino'ya yüklerken Bluetooth Modülünü çıkartıp yüklemeyi denediniz mi?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 27 Kasım 2019 #3 Tortue dedi: HC-05'in mi LED'i yanmıyor? Başka cihazla denediniz mi? Kodları Arduino'ya yüklerken Bluetooth Modülünü çıkartıp yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. TX pinini RX'e , RX pinini TX'e bağlamak lazımmış.
Tortue dedi: HC-05'in mi LED'i yanmıyor? Başka cihazla denediniz mi? Kodları Arduino'ya yüklerken Bluetooth Modülünü çıkartıp yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. TX pinini RX'e , RX pinini TX'e bağlamak lazımmış.