HC-06 isim ve şifre değişmiyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bluetooth modülünün adını ve şifresini değiştirmeyi deniyorum fakat Seri Port ekranından herhangi bir çıktı alamıyorum.
Buradaki siteden indirdim kodları.

TX - RX
RX - TX şeklinde bağlantı yaptım, 3.3v'a bağlı. 9600 baud seçili.

Hocam haklı yalnız bu kartı nasıl ilk defa" gördünüz onu anlamadım çok bilinen bir karttır.
Ayrıca bu ve HC-05 modülleri biraz sıkıntılı onun dışında telefona bağlanırken de sıkıntılı 20 kişi aynı anda araba yapıp birlikte telefona bağlanmaya çalışınca da kafayı yedi sora tek tek denedik
Ayrıca kartda RX ve TX boş oraya da tamanız lazım.
Yanlış anladınız galiba.

Hocam TX ve RX'i doğru bağladınız değil mi? Çok basit duruyor ancak bazen kafa karışıyor işte, ters bağlıyoruz.
Evet hatta sürekli değiştirip değiştirip duruyorum her denememe. Bence de basit duruyor ama başka bir kaçırdığım şey var sanırım ya da ters bağlantı.

Yok ya ben elendim, artık sokaktan gelen geçen 1234 yazıp dilediği gibi açar kapatır bilgisayarı. Modül mü arızalı, arduinoda mı sıkıntı var hala çözemedim.

Son düzenleme:
Valla ben de bilemedim şimdi, HC-05/06 ile çok çalıştım ama AT komutlarını pek kullanmayınca bir şey diyemedim şimdi. Eve geçince denediğiniz kodların ve bağlantının aynısını bir deneyeyim ben de, olmazsa araştırırım bir de.

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…