HC-06 isim ve şifre değişmiyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bluetooth modülünün adını ve şifresini değiştirmeyi deniyorum fakat Seri Port ekranından herhangi bir çıktı alamıyorum.
Buradaki siteden indirdim kodları.

TX - RX
RX - TX şeklinde bağlantı yaptım, 3.3v'a bağlı. 9600 baud seçili.

Hocam HC-06 bulamadım, elimde yoktu ama HC-05 ile denedim ben de. Bir iki fark dışında pek fark yok zaten kartlar arasında, AT modu için buton olayı falan var. Ancak bir sürü şey denedim olmadı, bende de geçmiyor AT moduna bu kart.

Bir deneyeyim dedim ben de beceremedim Çalışmıştı aslında önceden de ne oldu anlamadım.
Lanet bulaştı sanırım
Bütün kartlara havadan çalışmama güncellemesi mi geldi ne oldu anlamadım ki. Bu kartlar böyle işte, bazen canları istemezse düzgün çalışmıyorlar.

3 tane denedim olmadı. Herhalde kutudan nem kaptılar

Desenize o iş yaş. Teşekkür ederim ayırdığınız değerli vaktiniz için.

Sorma hocam sen bir de o karttan 20 kişi aynı anda araba için çalıştırırsa düşün;
Ben- olum kapatın arabaları.
Bir arkadaş- sen kapat olum kodu ilk ben yazdım.
Hoca- telefolardaki mavi dişide kapatın.
Diğeri-Hocam benim kart gözükmüyor.
Başkası-Hocam ben kartı bulamıyorum.
Ya benim de Arduino uno bozuldu yarın konu açacağım sağ olursam hepinizi etiketlerim aktif olun.

Ya benim de Arduino uno bozuldu, yarın konu açacağım. Sağ olursam hepinizi etiketlerim aktif olun.
Haberiniz olsun, konu açarken etiketlemelerden bildirim gelmeyebiliyor. Fark etmezsek diye söyleyeyim dedim. Ben yine kategorileri takip etmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…