Berkreiss Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 9 4 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, az önce bilgisayarcıdan HC 151 diye bir termal macun aldım. Ama bir şüphelendim markasından, acaba bir sorun olur mu?
Merhaba arkadaşlar, az önce bilgisayarcıdan HC 151 diye bir termal macun aldım. Ama bir şüphelendim markasından, acaba bir sorun olur mu?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: İş görür mü görür diyorsunuz ama ben de ucuz macun kullandım ve iyi macunla aradaki far 15 derece. Genişletmek için tıkla... Her zaman böyle durumlar yaşanmayabilir. Zaten ben de MX4 daha iyi tercih olur dedim. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: İş görür mü görür diyorsunuz ama ben de ucuz macun kullandım ve iyi macunla aradaki far 15 derece. Genişletmek için tıkla... Her zaman böyle durumlar yaşanmayabilir. Zaten ben de MX4 daha iyi tercih olur dedim.
KS KS Berkreiss Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 9 4 Eylül 2020 #12 Berkreiss dedi: Merhaba arkadaşlar, az önce bilgisayarcıdan HC 151 diye bir termal macun aldım. Ama bir şüphelendim markasından, acaba bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Işlemcim eski i5 660 buna rağmen MX-4 al diyorsanız ondan alayım. Artı 0 Eksi
Berkreiss dedi: Merhaba arkadaşlar, az önce bilgisayarcıdan HC 151 diye bir termal macun aldım. Ama bir şüphelendim markasından, acaba bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Işlemcim eski i5 660 buna rağmen MX-4 al diyorsanız ondan alayım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #13 Berkreiss dedi: Işlemcim eski i5 660 buna rağmen MX-4 al diyorsanız ondan alayım. Genişletmek için tıkla... MX4 al. Artı 0 Eksi
Berkreiss dedi: Işlemcim eski i5 660 buna rağmen MX-4 al diyorsanız ondan alayım. Genişletmek için tıkla... MX4 al.
KS KS Berkreiss Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 9 4 Eylül 2020 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: MX4 al. Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim Vatan'da var mıdır? Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #15 Berkreiss dedi: Nerede bulabilirim Vatan'da var mıdır? Genişletmek için tıkla... Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Uzun gider 8gr. Artı 0 Eksi
Berkreiss dedi: Nerede bulabilirim Vatan'da var mıdır? Genişletmek için tıkla... Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Uzun gider 8gr.
KS KS Berkreiss Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 9 4 Eylül 2020 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Uzun gider 8gr. Genişletmek için tıkla... Vatan'a gidip alacağım sanırım orada yok. Vatan'da olan parası önemli değil güzel bir macun almak istiyorum hangisini alayım. Yener K. dedi: Her zaman böyle durumlar yaşanmayabilir. Zaten ben de MX4 daha iyi tercih olur dedim. Genişletmek için tıkla... Vatan'a gidip alacağım sanırım orada yok. Vatan'da olan parası önemli değil güzel bir macun almak istiyorum hangisini alayım. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Uzun gider 8gr. Genişletmek için tıkla... Vatan'a gidip alacağım sanırım orada yok. Vatan'da olan parası önemli değil güzel bir macun almak istiyorum hangisini alayım. Yener K. dedi: Her zaman böyle durumlar yaşanmayabilir. Zaten ben de MX4 daha iyi tercih olur dedim. Genişletmek için tıkla... Vatan'a gidip alacağım sanırım orada yok. Vatan'da olan parası önemli değil güzel bir macun almak istiyorum hangisini alayım.