HD 2600 atikmdag.sys Hatası

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartım ATI Mobility Radeon HD 2600. 12.6 driverını yaptıktan sonra bilgisayarı açarken mavi ekranla karşılaşmaya başladım. Her açılışta değil ama bazı açılışlarda bilgisayar mavi ekran verip yeniden çalıştırıyor. Bilgisayar onarma veya normal olarak başlatma ekranı geliyor, normal olarak başlatıyorum. Arada açılıyor arada yine hata verip onarmaya geçmek zorunda kalıyorum. Onarma'da da bir şey bulamıyor onarma bitince tekrar bilgisayar yeniden başlatılıyor ve bilgisayar açılıyor. Çok canımı sıktı, son zamanlarda da çok olmaya başladı. Teşekkürler.

İyi forumlar,

Windows Update i devre dışı bırakın.
Display Driver Uninstaller ile sırasıyla ilk ATI driverını silip bilgisayarı önerildiği gibi yeniden başlatın,
Sonrasında Intel driverını silip yeniden başlatın. Bundan sonra mümkünse üreticinizin size sağladığı driverları kurun şayet erişemiyorsanız Intel ve ATI driverlarını sırası ile kurun ve sonucu bildirin.

İyi forumlar,

Windows Update i devre dışı bırakın.
Display Driver Uninstaller ile sırasıyla ilk ATI driverını silip bilgisayarı önerildiği gibi yeniden başlatın,
Sonrasında Intel driverını silip yeniden başlatın. Bundan sonra mümkünse üreticinizin size sağladığı driverları kurun şayet erişemiyorsanız Intel ve ATI driverlarını sırası ile kurun ve sonucu bildirin.

Öncelikle teşekkürler. Windows Update devre dışı. Driver'ı AMD'nin kendi sitesinden indirdim, 12.6 driverı. Intel driverı kurmadım önceden fakat bilgisayar çok eski, yani işlemcide onboard ekran kartı da olmayabilir, Aygıt yöneticisinde Görüntü Bağdaştırıcılarında Intel'in ekran kartı bulunmuyor. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkürler.

Öncelikle teşekkürler. Windows Update devre dışı. Driver'ı AMD'nin kendi sitesinden indirdim, 12.6 driverı. Intel driverı kurmadım önceden fakat bilgisayar çok eski, yani işlemcide onboard ekran kartı da olmayabilir, Aygıt yöneticisinde Görüntü Bağdaştırıcılarında Intel'in ekran kartı bulunmuyor. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkürler.
Dediğiniz gibi bulunmuyor olabilir AMD nin kendi sitesindeki driverları bazen tam uyumlu olmayabiliyor Intel ile bağlantısı olduğu için. Ben de Laptopumda AMD HD6750M kullanıyorum driverları AMD den değil Samsung dan almaya çalışıyorum.

Dediğiniz gibi bulunmuyor olabilir AMD nin kendi sitesindeki driverları bazen tam uyumlu olmayabiliyor Intel ile bağlantısı olduğu için. Ben de Laptopumda AMD HD6750M kullanıyorum driverları AMD den değil Samsung dan almaya çalışıyorum.

Benim laptopun markası Toshiba. Toshiba'nın driver arama yerinde ekran kartı kısmında "markanın kendi sitesinden indirin" yazıyor. Bir de şöyle bir şey var. ATI Mobility Radeon HD 2600 normalde 12.3 driver'ına uygun. Fakat AMD'nin driver arama yerinde son driverın 13.9 olduğu yazıyor. 13.9'in desteklediği ekran kartlarına baktığımda ATI Mobility Radeon HD 2600'u bulamıyorum. 12.6 da da geçerli bu, 12.3 driverını AMD sanırım kaldırmış, bulamadım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı