HD 3450 GTA V performansı ne olur?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Biliyorum çok saçma bir soru ama benim için 30-45 FPS alsam kardır. Overclock ile CoD MW 3 oyununda normalde 45 FPS alırken over clock ile 70 FPS alıyorum.

• ATI Radeon HD 3450 512MB VRAM
  • AMD Athlon X2 64 4600+ 2.41 GHz
  • 4 GB RAM DDR2
  • 1280x768 720p monitor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda diğer bileşenler çok daha iyi olmasına rağmen akıcı bir şekilde oynanmıyor oyun. Sistem çok zayıf, GTA 5 için heves etme derim boşa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda diğer bileşenler çok daha iyi olmasına rağmen akıcı bir şekilde oynanmıyor oyun. Sistem çok zayıf, GTA 5 için heves etme derim boşa.

Hocam o sistem çok sıkıntı. Kayıtta+ işlemci ile HD 3450 darboğaz yapıyor vidooda farkederseniz %10 işlemci kullanıyor. Yani o kanala güvenmiyiorum.

Bu videodan yola çıkılarak maalesef oyunu açsa bile oynatamaz.

Hocam o sistem çok sıkıntı. Kayıtta+ işlemci ile HD 3450 darboğaz yapıyor vidooda farkederseniz %10 işlemci kullanıyor. Yani o kanala güvenmiyiorum.

Bu videodan yola çıkılarak maalesef oyunu açsa bile oynatamaz.

Kayıtta darboğaz yok. GPU %99 kullanılıyor çünkü. i7 4790K RTX 2060 ekran kartına bile darboğaz yapmayan bir işlemci.
Ekran kartı çok yetersiz. İster 12900k tak gene aynı performansı alacaksın muhtelemen.
HD 4650 ile zar zor 30 FPS'i üstüne çıkıyorken 3450 ekran kartının 30 FPS'i veremeyeceği ortada.

Hocam o sistem çok sıkıntı. Kayıtta+ işlemci ile HD 3450 darboğaz yapıyor vidooda farkederseniz %10 işlemci kullanıyor. Yani o kanala güvenmiyorum.
Dostum ne darboğazı? Küçümsemek istemem ama HD 3450'nin eti budu ne ki o işlemciye %100 kullanım yaptırsın? Orada performansı etkileyecek bir darboğaz yok. Ekran kartı %100 kullanımda zaten. Kart işlemciye göre çok weak kaldığı için işlemci az kullanılıyor, anormal bir durum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı