HD 3450 ve Q8200 sistem Windows 8.1 kaldırır mı?

KralLeonidas

Hectopat
Yer
SPARTA
Windows 7 kullanıyorum, Windows 8.1 kaldırır mı?
Intel r Core TM 2 Quad CPU Q8200 2.3GHz,
3 GB RAM.
ATI Radeon HD 3450.
148 GB 92 GB boş.
64 Bit.

Windows 10 bile kaldırır. SSD olursa daha performanslı olur. Aynı işlemci masaüstü bilgisayarımızda var. Masaüstü işleri falan için i5 aratmıyor ama oyun performansı iyi değil.

Windows 8.1
  • İşlemci. PAE, NX ve SSE2'yi destekleyen 1 gigahertz (GHz)* veya daha hızlı
  • RAM. 1 gigabayt (GB) (32 bit) veya 2 GB (64 bit)
  • Sabit disk alanı. 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit)
  • Grafik kartı. WDDM sürücüsüne sahip Microsoft DirectX 9 grafik cihazı
Merhaba, üstte de attığım gibi sistem gereksinimleri bu şekilde sorunsuz kaldıracaktır.

Windows 10 bile kaldırır. SSD olursa daha performanslı olur. Aynı işlemci masaüstü bilgisayarımızda var. Masaüstü işleri falan için i5 aratmıyor ama oyun performansı iyi değil.

W10'a geçersem kasma olacağını düşünüyorum ayrıca SSD'ler pahalı olduğu için HDD kullanmaya devam edeceğim galiba.

Anlamadım.

Teşekür ederim peki buradan mı indireceğim.

Bizde Q8200 yerine Xeon upgrade etmek istiyoruz maksat performansı birazdaha arttırmak. Masaüstü işleri için kullanıyor sadece babam. İnternette gezinmek, film izlemek falan. Performansı nasıl beğeniyor musunuz? 140 TL ye bulduk bir yerde fiyatı pahalı mı iyi mi?

Evet beğeniyorum, rahatlıkla işinizi görür fakat 140 TL alacağınız Xeon işlemcinin modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…