HD 3470 sistem CoD 4 MW oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Neden benim iyi bilgisayarım olmuyacak neden?
Ben de 5ay önce yeniledim. Bende de HD5450 vardı,Notlarımı yüksek tuttum yalvar yakar biraz upgrade yaptırdım PC'ime. Ailenle anlaşma yapmayı dene.

Peki call of duty modern warfare 3 açarmı?
Yanlış okumuşum kusura bakma,MW4 sandım ama MW4 yok zaten... CoD4 MW'yi oynatabilir düşük ayarlarda sıkıntı olmaz. MW2'yi de zorlar biraz ama onu da oynarsınız.

Yoo oynatır bal gibi. Oyun 2007 yapımı zaten. Siz Call of Duty 4 mw yi hala Call of Duty mw 4 diye mi okuyorsunuz ?
Bal gibi de oynatmaz. 720 ya da 600p low ayarlarda 40'ı zorlar ki FPS oyunu olduğu için bir süre sonra gözü de yorabilir. MW4 istiyoruz diye o da MW3 2012de çıktı yanılmıyorsam,bi hasret var içimde .d

2007'de çıktı diye oynatacağını mı düşünüyorsun?

Harbiden laf olsun diye konuşuyorsun. Bu oyun Radeon X1800 istiyor sistem gereksinimlerinde ve bu kart 2005 üretimli. HD 3470 bu karttan çok daha iyi bir kart ve 2007'de üretildi yani oyunun çıktığı yılda. Boş yapmayın.

Sistem gereksinimlerini geç,çok yanlış ölçümler onlar. Aslında en düşüğe 3470koymaları gerekirdi çünkü 600 ya da 720p low'da oynatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…