Bal gibi de oynatmaz. 720 ya da 600p Low ayarlarda 40'ı zorlar ki FPS oyunu olduğu için bir süre sonra gözü de yorabilir. MW4 istiyoruz diye o da MW3 2012'de çıktı yanılmıyorsam, bir hasret var içimde. D
Kardeşim bu kart ile 30-40 FPS arası MW3 bile oynayan var bakın alta video koydum. Ayrıca bir daha oyun yaparken firmaya söylersin sana sorarlar oyunlarını hangi sistemde çalıştırıp çalıştırılmayacağını.
Kardeşim bu kart ile 30-40 FPS arası MW3 bile oynayan var bakın alta video koydum. Ayrıca bir daha oyun yaparken firmaya söylersin sana sorarlar oyunlarını hangi sistemde çalıştırıp çalıştırılmayacağını.
Kardeşim asıl sen okumuyor musun? Örnekte verdiğim oyun Modern Warfare 3! Sen 1. oyunu bile oynatmaz diyorsun. 1. oyunu çok daha rahat oynar. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Kendinle çelişiyorsun. Sırf yorum, beğeni ve çözüm kasmak için uğraşıyorsun farkındayım. Fakat yakında çözüm sayacını bile kaldırtacaksınız haberiniz olsun.
Kardeşim asıl sen okumuyor musun? Örnekte verdiğim oyun Modern Warfare 3! Sen 1. oyunu bile oynatmaz diyorsun. 1. oyunu çok daha rahat oynar. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Kendinle çelişiyorsun. Sırf beğeni ve çözüm kasmak için uğraşıyorsun farkındayım. Fakat yakında çözüm sayacını bile kaldırtacaksınız haberiniz olsun.
Yanlış okumuşum kusura bakma,MW4 sandım ama MW4 yok zaten... CoD4 MW'yi oynatabilir düşük ayarlarda sıkıntı olmaz. MW2'yi de zorlar biraz ama onu da oynarsınız.
Bal gibi de oynatmaz. 720 ya da 600p low ayarlarda 40'ı zorlar ki FPS oyunu olduğu için bir süre sonra gözü de yorabilir. MW4 istiyoruz diye o da MW3 2012de çıktı yanılmıyorsam,bi hasret var içimde .d