Çözüldü HD 3600 sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İşletim sistemin WinXP, WinVista, Win7 veya Win8 ise aşağıdaki linkten işletim sistemine göre en yüksek Revision Number'a sahip olan sürücüyü indirip kurabilirsin.

İşletim sistemin eğer Win10 ise bu sürücüyü kurabilirsin.
Linki kopyalayıp yeni sekme aç ve URL kısmına yapıştırarak entera bas, böylelikle indirme başlayacaktır. Bir klasör oluştur masaüstünde. Bu indirdiğin dosyayı bir arşiv yöneticisi (WinRAR vs.) ile açıp içerisindeki her şeyi masaüstünde oluşturduğun klasörün içine at. Daha sonra aygıt yöneticisine girip HD 3600'e sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelleştir" de. Sonra açılan sekmeden "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at" de ve oradan "Gözat" butonuna tıklayıp masaüstündeki içine dosya attığın klasörü seçip "Tamam" de "İleri" butonuna tıkla. Sürücü yüklenmesi başlayacaktır, yüklenmesini bekle.
İşletim sistemin WinXP, WinVista, Win7 veya Win8 ise aşağıdaki linkten işletim sistemine göre en yüksek Revision Number'a sahip olan sürücüyü indirip kurabilirsin.

İşletim sistemin eğer Win10 ise bu sürücüyü kurabilirsin.
Linki kopyalayıp yeni sekme aç ve URL kısmına yapıştırarak entera bas, böylelikle indirme başlayacaktır. Bir klasör oluştur masaüstünde. Bu indirdiğin dosyayı bir arşiv yöneticisi (WinRAR vs.) ile açıp içerisindeki her şeyi masaüstünde oluşturduğun klasörün içine at. Daha sonra aygıt yöneticisine girip HD 3600'e sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelleştir" de. Sonra açılan sekmeden "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at" de ve oradan "Gözat" butonuna tıklayıp masaüstündeki içine dosya attığın klasörü seçip "Tamam" de "İleri" butonuna tıkla. Sürücü yüklenmesi başlayacaktır, yüklenmesini bekle.

Çözüm
İşletim sistemin winxp, winvista, Windows 7 veya Win8 ise aşağıdaki linkten işletim sistemine göre en yüksek revision Number'a sahip olan sürücüyü indirip kurabilirsin.

İşletim sistemin eğer Windows 10 ise bu sürücüyü kurabilirsin.
linki kopyalayıp yeni sekme aç ve URL kısmına yapıştırarak entera bas, böylelikle indirme başlayacaktır. Bir klasör oluştur masaüstünde. Bu indirdiğin dosyayı bir arşiv yöneticisi (WinRAR vs.) İle açıp içerisindeki her şeyi masaüstünde oluşturduğun klasörün içine at. Daha sonra aygıt yöneticisine girip HD 3600'e sağ tıklayarak "sürücüyü güncelleştir" de. Sonra açılan sekmeden "bilgisayarımdaki sürücülere göz at" de ve oradan "gözat" butonuna tıklayıp masaüstündeki içine dosya attığın klasörü seçip "tamam" de "ileri" butonuna tıkla. Sürücü yüklenmesi başlayacaktır, yüklenmesini bekle.

Bu siteyi bende biliyorum burada benim ekran kartımın sürücüsü yok en az 3610 var benim 3600 bir de işletim sistemim Windows 7 Ultimate X64.

Senin ekran kartın direkt olarak HD 3600 değil, HD 3600 Series olarak geçer. Yani HD 3600 serisinden bir kart demek bu. HD 3600 serisinde de HD 3610 ve HD 3650 kartları mevcut. AMD'nin sitesinde de bu iki karta ait sürücü dosyaları aynı, fark etmiyor hangisinin sayfasından indirme yaptığın.

Senin ekran kartın direkt olarak HD 3600 değil, HD 3600 series olarak geçer. Yani HD 3600 serisinden bir kart demek bu. HD 3600 serisinde de HD 3610 ve HD 3650 kartları mevcut. AMD'nin sitesinde de bu iki karta ait sürücü dosyaları aynı, fark etmiyor hangisinin sayfasından indirme yaptığın.

Teşekkür ederim kardeşim çok sağ ol.
Benim işletim sistemim Windows 7'u 64 peki buradan hangisini indirmemi tavsiye edersin. Yani (Catalyst software Suite/HydraVision package) bu ikisinden biri galiba ama hangisi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı