Aze Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 202 6 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ekran kartına nasıl undervolt yapılır?
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 4.011 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 6 Haziran 2023 #3 Aze dedi: Merhaba. Ekran kartına nasıl undervolt yapılır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın ne bilmiyoruz ki hocam. Aze dedi: ATI Mobility Radeon HD 3650. Genişletmek için tıkla... O karta undervolt yapsan ne olur yapmasan ne olur? 30W kart. Yine de yapacağım diyorsan Afterburner ile curve editordan yapabilirsin.
Aze dedi: Merhaba. Ekran kartına nasıl undervolt yapılır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın ne bilmiyoruz ki hocam. Aze dedi: ATI Mobility Radeon HD 3650. Genişletmek için tıkla... O karta undervolt yapsan ne olur yapmasan ne olur? 30W kart. Yine de yapacağım diyorsan Afterburner ile curve editordan yapabilirsin.
Aze Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 202 6 Haziran 2023 #4 Elegant Lotus dedi: o karta undervolt yapsan ne olur yapmasan ne olur. 30w kart. Genişletmek için tıkla... Ben overclock yapacağım. Ekran kartı aşırı zayıf. Elegant Lotus dedi: Yine de yapacağım diyorsan afterburner ile curve editordan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende curve editor yok
Elegant Lotus dedi: o karta undervolt yapsan ne olur yapmasan ne olur. 30w kart. Genişletmek için tıkla... Ben overclock yapacağım. Ekran kartı aşırı zayıf. Elegant Lotus dedi: Yine de yapacağım diyorsan afterburner ile curve editordan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende curve editor yok
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 4.011 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 6 Haziran 2023 #5 Aze dedi: Ben overclock yapacağım. Ekran kartı aşırı zayıf. Genişletmek için tıkla... Undervolt demişsin hocam başlıkta. Undervolt voltaj kısmak demek. O karta afterburner ile core ile memory maxa çekip kullan. Desteklediğini verir sadece. O.C Yapsan da 1 fps ya verir ya vermez fazladan. Yeni bir gpu almalısın. Aze dedi: Ben overclock yapacağım. Ekran kartı aşırı zayıf. Bende curve editor yok Genişletmek için tıkla... Doğrudur desteklemiyordur DIY muhtemelen
Aze dedi: Ben overclock yapacağım. Ekran kartı aşırı zayıf. Genişletmek için tıkla... Undervolt demişsin hocam başlıkta. Undervolt voltaj kısmak demek. O karta afterburner ile core ile memory maxa çekip kullan. Desteklediğini verir sadece. O.C Yapsan da 1 fps ya verir ya vermez fazladan. Yeni bir gpu almalısın. Aze dedi: Ben overclock yapacağım. Ekran kartı aşırı zayıf. Bende curve editor yok Genişletmek için tıkla... Doğrudur desteklemiyordur DIY muhtemelen
Aze Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 202 6 Haziran 2023 #6 Elegant Lotus dedi: Undervolt demişsin hocam başlıkta. Undervolt voltaj kısmak demek. Genişletmek için tıkla... Overclock yaparken ısınmasını istemiyorum.
Elegant Lotus dedi: Undervolt demişsin hocam başlıkta. Undervolt voltaj kısmak demek. Genişletmek için tıkla... Overclock yaparken ısınmasını istemiyorum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Haziran 2023 #7 Aze dedi: Overclock yaparken ısınmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... UV+OC güç tüketimi ve sıcaklığı yükseltir, ısınmasını istemiyorsan overclock hiç yapmayacaksın işlemci değil bu.
Aze dedi: Overclock yaparken ısınmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... UV+OC güç tüketimi ve sıcaklığı yükseltir, ısınmasını istemiyorsan overclock hiç yapmayacaksın işlemci değil bu.