HD 3650 Sistemde PUBG Mobile Emülatör Değişken GPU Kullanımı

NousrAX

Kilopat
Biraz Battle Royale oyun oynamak istedim. Ben de PUBG Mobile Tencent Emülatörünü indireyim dedim. Yoksa Fortnite PUBG falan hayatta kaldırmıyor. En düşük grafiklerde Smooth'da oynamaya çalıştım. FPS düşük. Acayip FPS droplar oluyor.

Bir MSİ Afterburner'dan bakıyım dedim. GPU Kullanımı %70 iken bir anda %20'lere falan düşüyor tabi buda FPS'i aşırı derecede düşürüyor. Ekran Kartım --ATI Mobility Radeon HD 3650--. Bunu nasıl ayarlarız.

Bilen arkadaşlar varsa yardım ederse çok sevinirim bir de şunu sormak istiyorum. Ben oynarken çok hızlı alt+tab yapabiliyorum oyunun arkasında Chrome'a girebiliyorum rahat. Ama ben oyunu daha stabil oynamak istiyorum.

Sanki bilgisayarım oyun değil de normal bir programmış gibi görüyor. Pil Yüksek performansta. Oyunu açtığımda işlem önceliğini yükseğe alıyorum. CS-GO gibi değil. Hiç sömürmüyor RAM'i. Alt+tab yaparım yarım saat sonra açılır ama PUBG'de anında açılıyor. GFX Tool'u da denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı