HD 3650 Windows 8.1'de görünmüyor

DenizAras

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
ATI Radeon HD 3650
Merhaba, dün gece Windows 10'dan Windows 8.1 Pro sürümüne geçmeyi tercih ettim. Bilgisayarım Windows 10 da çok kastığı için Windows 8.1 desteği de hala varken hazır Windows 8.1 Pro sürümüne geçeyim, rahat edeyim 1 sene kadar dedim geçtim ama ekran kartımı görmüyor. Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ve 256 MB olarak gözüküyor ve oyunlara girdiğim zaman çok kötü FPS veriyor. Mesela GTA San Andreas da Windows 10 da 120 FPS alırken Windows 8.1 de 1-5 FPS arasında oynanmayacak şekilde açt, ı bu durumu nasıl düzeltebilirim? (ekran kartı HD 3650)

Merhaba, dün gece Windows 10'dan Windows 8.1 Pro sürümüne geçmeyi tercih ettim. Bilgisayarım Windows 10 da çok kastığı için Windows 8.1 desteği de hala varken hazır Windows 8.1 Pro sürümüne geçeyim, rahat edeyim 1 sene kadar dedim geçtim ama ekran kartımı görmüyor. Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ve 256 MB olarak gözüküyor ve oyunlara girdiğim zaman çok kötü FPS veriyor. Mesela GTA San Andreas da Windows 10 da 120 FPS alırken Windows 8.1 de 1-5 FPS arasında oynanmayacak şekilde açt, ı bu durumu nasıl düzeltebilirim? (ekran kartı HD 3650)

Ekran kartı driverını DDU ile temiz bir şekilde silip tekrar kurun sorun gene çözülmezse tekrar temiz bir ISO ile format atmanızı öneririm.

Windows 10'da 120 FPS alıyorsa driverı ya kurmuş ya da Windows otomatik kurmuştur diye tahmin etmiştim driver kurmamışsa https://www.amd.com/en/support/grap...on-hd-3000-series/ati-mobility-radeon-hd-3650 bu siteden driverı kurabilir.

Allah bin razı olsun ekran kartını sonunda gördü hem de Minecraft açıldı Minecraft açılması için binden fazla şey yaptım olmadı ama senin verdiğin linkten driverı kurunca çözüldü çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı