qruatan Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Benim ekran kartım AMD Mobility Radeon HD 3650. dün bilgisayarımı yeniden başlattığımda çözünürlüğün değiştiğini fark ettim. Sonra kontrol için Aygıt Yöneticisi'ni açtım ve bu hata ile karşılaştım. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri resim_2024-12-12_173024867.png 17 KB · Görüntüleme: 28
Benim ekran kartım AMD Mobility Radeon HD 3650. dün bilgisayarımı yeniden başlattığımda çözünürlüğün değiştiğini fark ettim. Sonra kontrol için Aygıt Yöneticisi'ni açtım ve bu hata ile karşılaştım. Ne yapmalıyım?
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 670 Çözümler 3 12 Aralık 2024 #2 ATI bile bu modeli ürettiğini unutmuştur dostum. İşletim sistemi nedir?
qruatan Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 runawayjd dedi: ATI bile bu modeli ürettiğini unutmuştur dostum. İşletim sistemi nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10
runawayjd dedi: ATI bile bu modeli ürettiğini unutmuştur dostum. İşletim sistemi nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 670 Çözümler 3 12 Aralık 2024 #4 qruatan dedi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Windows 10 desteği yok kartın. Kullanmak istiyorsanız Windows 8.1 yerine 7 tavsiye ederim ama yeni kart almanız daha mantıklı.
qruatan dedi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Windows 10 desteği yok kartın. Kullanmak istiyorsanız Windows 8.1 yerine 7 tavsiye ederim ama yeni kart almanız daha mantıklı.
qruatan Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #5 runawayjd dedi: Windows 10 desteği yok kartın. Kullanmak istiyorsanız Windows 8.1 yerine 7 tavsiye ederim ama yeni kart almanız daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 5-4 yıldır aynı sistem kullanıyorum ilk kez yaşandı böyle bir şey.
runawayjd dedi: Windows 10 desteği yok kartın. Kullanmak istiyorsanız Windows 8.1 yerine 7 tavsiye ederim ama yeni kart almanız daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 5-4 yıldır aynı sistem kullanıyorum ilk kez yaşandı böyle bir şey.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 670 Çözümler 3 12 Aralık 2024 #6 qruatan dedi: 5-4 yıldır aynı sistem kullanıyorum ilk kez yaşandı böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Belki de yaptığın son Windows 10 güncellemesinden sonra çakmıştır. İstersen son uyumlu güncellemesini dene ama işe yarayacağını sanmıyorum. https://www.driverscape.com/files/misc/13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.zip
qruatan dedi: 5-4 yıldır aynı sistem kullanıyorum ilk kez yaşandı böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Belki de yaptığın son Windows 10 güncellemesinden sonra çakmıştır. İstersen son uyumlu güncellemesini dene ama işe yarayacağını sanmıyorum. https://www.driverscape.com/files/misc/13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.zip
qruatan Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #7 Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım. runawayjd dedi: Belki de yaptığın son Windows 10 güncellemesinden sonra çakmıştır. İstersen son uyumlu güncellemesini dene ama işe yarayacağını sanmıyorum. https://www.driverscape.com/files/misc/13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.zip Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım.
Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım. runawayjd dedi: Belki de yaptığın son Windows 10 güncellemesinden sonra çakmıştır. İstersen son uyumlu güncellemesini dene ama işe yarayacağını sanmıyorum. https://www.driverscape.com/files/misc/13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.zip Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 670 Çözümler 3 13 Aralık 2024 #8 qruatan dedi: Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım. Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım. Genişletmek için tıkla... Bütçeni ve sistemini söylersen yardımcı olmaya çalışırız.
qruatan dedi: Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım. Yardımın için teşekkürler. Sanırım daha uygun bir ekran kartı bulacağım. Genişletmek için tıkla... Bütçeni ve sistemini söylersen yardımcı olmaya çalışırız.