HD 3850 AGP alınır mı?

ahmethardy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak. Şu anda kullandığım ekran kartı GeForce 210. Çok yetersiz bir şey. Sahibinden.com'dan bir ekran kartı gördüm, 75 TL. Şu an verebileceğim para bu kadar. Çok iyi oyun istemiyorum, orta derece kasmasın yeter. Kart bu, bana güzel göründü, siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

O kartın DX12 yi bırakın DX 11 desteği bile yok.
Biraz daha biriktirip indirimlerle R7 240 almanızı öneriyorum.

Boşa para verme o ekran kartına.Paranı çöpe atmış olursun 512 mb vram var çok eski ekran kartı.Tabi bütçede önemli o fiyata 5600 serisi felan olsa paran o kadarsa al diyecektim de oda çok eski işine yaramaz.

Keşke sistemini yazsaydın önce, ben 3850 kullanıyorum. Dota 2'yi çoğu ayar kapalı orta grafikde oynatıyor, CS:GO'yu yine düşük ayarlarda oynatabiliyor. BF bad company 2'yi rahat oynatıyor, BF3'de ise sıkıntı çıkarıyor.

200 civarına R7 240 ya da GT 730 alınabilir. Sistemini yazabilirsen eğer işlemcine en uygun kart önerilebilir. İkinci eli Sahibinden'de her gün tarihe göre sıralayarak takip edersen GET ile uygun kartlar yakalayabilirsin. Fakat 75 TL iyi bir kart için az, biraz daha çıkman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…