HD 3850 Metin2 Kasma Problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

t4s1y1c1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımı ilk aldığımda 4 5 metin2 açıp oynayabiliyordum. Şimdi ise pazarda 1 tane açıp karakterimi hareket bile ettiremiyorum. Birkaç adım ilerlemeden ekran donuyor.
  • Asus m3a ana kart
  • Amd phenom 9500 64-bit quad core işlemci
  • Kingston 800 mhz 2*2 gb ram
  • Ati radeon hd 3850 512mb 256 bit ekran kartı
  • Xılence 400w power
  • Windows 7 64 bit
Windows 7 32 bit'le de denedim.
Bilgisayarın biosunu ve ekran kartını güncelledim işlemci ve ekran kartının termal macunlarını yeniledim sistemin hızlı çalışması için.

Corsair 60GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma) alıp sistemi ve oyunu ssd ye kurdum ama değişen birşey olmadı.
Bu sorunu düzeltebilmek için ne gibi bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması ile baştan sona tarayın sebebi çok fazla oyuncu olduğundan dolayı olabilir çok fazla oyuncu olması da saçmalık metin2 gibi bir oyun için :D.

Metin2 TR'de sunucular birleştiğinden beri kasmalar arttı, çok kişinin olduğu yerlerde dolaşmayın yada sakin CH lerde dolaşın bende bu oyunu oynuyordum ama bıraktım. Seninde bırakmanı tavsiye ederim.

Konuyu açtığım hesap cevap yazmama izin vermediği için yeni hesap açtım

Windows 7 32 Bit kurmayın. Windows 8.1 64 Bit kullanın. Eğer oyun orijinal Metin 2 değilse kasma problemlerini sunucu sahibine iletin. Ya da en iyisi Metin 2 oynamayın.

Windows 8.1 kurup deneyiniz ve Metin2 TR mi yoksa Pvp mi oynuyorsunuz ?

Metin2 tr oynuyorum 8.1 deneyececeğim ilginize teşekkürler.

Virüs taraması ile baştan sona tarayın sebebi çok fazla oyuncu olduğundan dolayı olabilir çok fazla oyuncu olması da saçmalık metin2 gibi bir oyun için :D.

Bilgisayarı 3 gün önce formatladım virüs problemi olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarımda herhangi sorun yok. Onlar kasmadan oynayabiliyorlar. İlginiz için saolun.

Metin2 TR'de sunucular birleştiğinden beri kasmalar arttı, çok kişinin olduğu yerlerde dolaşmayın yada sakin CH lerde dolaşın bende bu oyunu oynuyordum ama bıraktım. Seninde bırakmanı tavsiye ederim.

Boş CH lerde dolaştıktan sonra savaş oyunu oynamanın bi anlamı yok sanırım.

Bilgisayara windows 8.1 windows 7 32 ve 64 kurdum sonuç aynı. Şuan xp var yine değişen birşey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pvp'lerde kasma olabilir eğer çok fazla skin varsa ama bu kartla kasması çok mantıksız bende hd2400 vardı ve kasmadan oynuyordum bence sorun tr serverinde o kadar saçma yaptılar ki saçma saçma pluginler, skinler yüklediler bir de pvplerde dener misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı