A Ahsapzen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 728 Çözümler 4 5 Eylül 2021 #11 ŞahinKxd dedi: Hocam ekrandaki bütün her şeyi kaldırma kodu neydi. Genişletmek için tıkla... O söylediğinizi bilemedim ama FPS artırmayla ilgili şu kodlar varmış: CS 1.6 FPS Yükseltme | DonanımHaber Forum CS 1.6 oynuyorum surf serverinde fakat fps 100de sabit yukarı çıkmıyor 100den yukarı cıkartmak için ne yapmak gerekiyor forum.donanimhaber.com
ŞahinKxd dedi: Hocam ekrandaki bütün her şeyi kaldırma kodu neydi. Genişletmek için tıkla... O söylediğinizi bilemedim ama FPS artırmayla ilgili şu kodlar varmış: CS 1.6 FPS Yükseltme | DonanımHaber Forum CS 1.6 oynuyorum surf serverinde fakat fps 100de sabit yukarı çıkmıyor 100den yukarı cıkartmak için ne yapmak gerekiyor forum.donanimhaber.com
Ş ŞahinKxd Yoctopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #12 Ahsapzen dedi: O söylediğinizi bilemedim ama FPS artırmayla ilgili şu kodlar varmış: CS 1.6 FPS Yükseltme | DonanımHaber Forum CS 1.6 oynuyorum surf serverinde fakat fps 100de sabit yukarı çıkmıyor 100den yukarı cıkartmak için ne yapmak gerekiyor forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Bunu diyorum hocam adamın Crosshair ile chat gitmiş. Hud_draw 0 yazınca oyuna girince Max 700 800 alıyorum. 2 GB RAM ile Hd4300/4500 ekran kartıyla FPS arttıyor. Son düzenleme: 6 Eylül 2021
Ahsapzen dedi: O söylediğinizi bilemedim ama FPS artırmayla ilgili şu kodlar varmış: CS 1.6 FPS Yükseltme | DonanımHaber Forum CS 1.6 oynuyorum surf serverinde fakat fps 100de sabit yukarı çıkmıyor 100den yukarı cıkartmak için ne yapmak gerekiyor forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Bunu diyorum hocam adamın Crosshair ile chat gitmiş. Hud_draw 0 yazınca oyuna girince Max 700 800 alıyorum. 2 GB RAM ile Hd4300/4500 ekran kartıyla FPS arttıyor.