HD 4300 sistem Grand Theft Auto V açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Merhabalar, kuzenimin sistemi Grand Theft Auto V açar mı? Sistemi: Intel Core 2 Duo CPU T9500 2.66 2.77 GHz AMD Radeon HD 4300 series 4 GB RAM Windows 10 driver vs hepsi günceldir açsa da kaç FPS alır?😁

AMD R5 M330 ekran kartım var. Aldığım fps ve ayarlar :

Dokular yüksek
Yansımalar yüksek
Post FX yüksek
FXAA Açık

25-30 fps arası akıcı oynatıyor. Tek sorunum 4 gb ram olduğundan araç sürerken drop yemek.

Grafikleri arada bir değiştiriyorum, her türlü beni tatmin edecek grafikler ve fps alıyorum.

Merhabalar, kuzenimin sistemi Grand Theft Auto V açar mı? Sistemi: Intel Core 2 Duo CPU T9500 2.66 2.77 GHz AMD Radeon HD 4300 series 4 GB RAM Windows 10 driver vs hepsi günceldir açsa da kaç FPS alır?😁

Açsa Low'da bile 5FPS alıyor.
Üstüne elinizdeki işlemci çok güçsüz kalıyor kısaca hiç denemeyin.
2 saat yükleme ekranı bekleyeceksiniz sonra çökecek oyun diye tahmin ediyorum.

Windows 7-8.1 de olsa belki oynayabilirdin, tabii ki en düşük ayarlarda ve 800x600 çözünürlükte. Ama şu an oynayamazsın. O işlemcide yetersiz.

AMD R5 M330 ekran kartım var. Aldığım fps ve ayarlar :

Dokular yüksek
Yansımalar yüksek
Post FX yüksek
FXAA Açık

25-30 fps arası akıcı oynatıyor. Tek sorunum 4 gb ram olduğundan araç sürerken drop yemek.

Grafikleri arada bir değiştiriyorum, her türlü beni tatmin edecek grafikler ve fps alıyorum.
t9500 nerde 7200u nerde...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı