claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #21 USB içinden eski config dosyanı sildin mi ?
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #22 claus dedi: USB içinden eski config dosyanı sildin mi ? Genişletmek için tıkla... Üzerine yazdırdım. Yani binevi sildim.
claus dedi: USB içinden eski config dosyanı sildin mi ? Genişletmek için tıkla... Üzerine yazdırdım. Yani binevi sildim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #23 Sil ve tekrar dene. Reset NVRAM yapıp dene.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #24 claus dedi: Sil ve tekrar dene. Reset NVRAM yapıp dene. Genişletmek için tıkla... Yarın denerim hocam. Sağolun yardımlarınız için iyi günler. @claus ve @ALP_MAN hocam şimdide "c" diye kaldı bence big sur deneyelim "iMac15,1" bigsur destekliyor. Ha bu arada Windows'un yanına kuracağım bir sorun olmaz değil mi? Ve ayrıyeten görüntüyü VGA'dan alıyorum. @tristessehivernale ve @Kleyn hocam bir şey yapabilir miyiz? Burada kaldım da Son düzenleme: 25 Temmuz 2023
claus dedi: Sil ve tekrar dene. Reset NVRAM yapıp dene. Genişletmek için tıkla... Yarın denerim hocam. Sağolun yardımlarınız için iyi günler. @claus ve @ALP_MAN hocam şimdide "c" diye kaldı bence big sur deneyelim "iMac15,1" bigsur destekliyor. Ha bu arada Windows'un yanına kuracağım bir sorun olmaz değil mi? Ve ayrıyeten görüntüyü VGA'dan alıyorum. @tristessehivernale ve @Kleyn hocam bir şey yapabilir miyiz? Burada kaldım da
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.929 Çözümler 83 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Pro İnsider Preview (Canary) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2023 #25 Ali_Toprak dedi: Ve ayrıyeten görüntüyü VGA'dan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef VGA desteklenmiyor.
Ali_Toprak dedi: Ve ayrıyeten görüntüyü VGA'dan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef VGA desteklenmiyor.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #26 ALP_MAN dedi: Maalesef VGA desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... DVI? O destekleniyor mu? Eğer desteklenmiyorsa dönüştütücüler işe yarar mı? Mesela "DVI 2 HDMI"? Yaramazsa maalesef kuramayacağım Üst sürümleri destekleyen HDMI ve DVI çıkışları olan bütçe dostu bir ekran kartı varmı? Son düzenleme: 25 Temmuz 2023
ALP_MAN dedi: Maalesef VGA desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... DVI? O destekleniyor mu? Eğer desteklenmiyorsa dönüştütücüler işe yarar mı? Mesela "DVI 2 HDMI"? Yaramazsa maalesef kuramayacağım Üst sürümleri destekleyen HDMI ve DVI çıkışları olan bütçe dostu bir ekran kartı varmı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #27 RX 580 olabilir.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #28 claus dedi: RX 580 olabilir. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüler işe yarar mı? Sanırım HDMI ve DVI dijital. Dijitalden dijitale görüntü sağlanıyor sanırım. Hocam bir de siz baksanız? Ve ekleyeyim kasada DVI ve VGA var. Monitörde VGA, DVI, HDMI var. Son düzenleme: 25 Temmuz 2023
claus dedi: RX 580 olabilir. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüler işe yarar mı? Sanırım HDMI ve DVI dijital. Dijitalden dijitale görüntü sağlanıyor sanırım. Hocam bir de siz baksanız? Ve ekleyeyim kasada DVI ve VGA var. Monitörde VGA, DVI, HDMI var.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #29 Dönüştürücü işe yaramaz genelde. Direkt mümkünse DVI ile deneyebilirsin.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #30 claus dedi: Dönüştürücü işe yaramaz genelde. Direkt mümkünse DVI ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi yoruyorum fakat atacağım link uygun mudur? Dark 1.8m 24+1pin DVI Kablo (Erkek/Erkek) (DK-CB-DVIL180) Fiyatı Dark 1.8m 24+1pin DVI Kablo (Erkek/Erkek) (DK-CB-DVIL180) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ve Hackintosh DVI destekliyor değil mi?
claus dedi: Dönüştürücü işe yaramaz genelde. Direkt mümkünse DVI ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi yoruyorum fakat atacağım link uygun mudur? Dark 1.8m 24+1pin DVI Kablo (Erkek/Erkek) (DK-CB-DVIL180) Fiyatı Dark 1.8m 24+1pin DVI Kablo (Erkek/Erkek) (DK-CB-DVIL180) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ve Hackintosh DVI destekliyor değil mi?