HD 4600 İle 144Hz Almak

MG248QR monitörüme DVI ile bağlı Onboard Intel HD 4600'üm var ancak 144Hz alamıyorum. Sorun nedir? Aynı kabloyla ASUS R7 265 ekran kartından alıyordum. Ekran kartından mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onboard grafikleri intel için konuşuyorum, ekrana görüntü versin mantığına sahiptir. Desteklememesi normaldir ama yinede işlemcinizi intelin sitesinden dahili grafik özelliklerine bakınız. Sanırım 60-75 herz den fazla desteklemiyordu HD Graphics.

Katılıyorum tam da bunu yazacaktım entegre grafik maksimum 75 Herz destekliyordur tahminimce, arkadaşımızın dediği gibi kontrol edin ve neden onboard grafiği kullanmak istiyorsunuz? görüntü vermekten fazlası değil onlar maalesef.

İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız alabileceğiniz değer maksimum 60 Hz olur. Anakartta DP olsaydı 144 Hz alabilirdiniz. Normalde HD Graphics bunu desteklemiyor gibi görünse de DP ile 144 Hz alanlar olduğunu gördüm internette. Çözüm ise; bunu destekleyen ucuz bir ekran kartı almak.

Ekran kartı için fiyatların ve doların düşmesini beklerken para biriktiriyorum, GTX 1070 alacağım. DP kablom var (monitörde olan tüm girişler için birer kablo yanında verilmiş aslında çok da güzel bir şey.) ama malesef anakartta giriş yok. Şu an 144hz nin hayati bir önemi yok ama verdiği keyif ve o görüntü akıcılığı çok iyiydi. Keşke desteklese. Neyse alınca 1070'i hayırlısıyla takarız.
Onboard ekran kartı kullanmak istiyorum diye birşey yazmadım ben doğru cümleler kullanın. Ekran kartım yandı ve ben de zaten görüntü alayım diye kullanıyorum. Ekran kartı alacağım.
Bu arada bendeki kablo dual link DVI-D yani 144hz destekliyormuş.

Son düzenleme:
Peki Onboard grafik birimi kullanmak istiyorum diye bir şey yazmamışsınız. Doğru cümleler kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…