C cinarbs Centipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Benim bilgisayarımın ekran kartı ATI/AMD Radeon HD 4600 series ve Steam'deki PUBG: Battlegrounds oyununda sistem bilgisi Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB / AMD Radeon R7 370 2 GB bu oyunu benim bilgisayarım kaldırır mı? İşlemcim falan yüksek.
Merhaba. Benim bilgisayarımın ekran kartı ATI/AMD Radeon HD 4600 series ve Steam'deki PUBG: Battlegrounds oyununda sistem bilgisi Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB / AMD Radeon R7 370 2 GB bu oyunu benim bilgisayarım kaldırır mı? İşlemcim falan yüksek.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 5 Mayıs 2023 #2 Bu aracı indir test et. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Requirements Test Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC. www.systemrequirementslab.com
Bu aracı indir test et. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Requirements Test Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC. www.systemrequirementslab.com
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.665 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 Unbiased hardware comparisons Our computer hardware comparisons assist you in making purchasing decisions. technical.city Can i run it seçeneğinden kaç fps alabileceğinizi gorebilirsiniz. Yakın sonuç veriyor.
Unbiased hardware comparisons Our computer hardware comparisons assist you in making purchasing decisions. technical.city Can i run it seçeneğinden kaç fps alabileceğinizi gorebilirsiniz. Yakın sonuç veriyor.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.116 Çözümler 49 Yer Ankara 5 Mayıs 2023 #4 HD 4600 neredeyse 15 yıllık ekran kartı, NASA'nın uzaya roket fırlattığı bilgisayarın işlemcisini bile getirseniz o ekran kartı ile PUBG oynanmaz.
HD 4600 neredeyse 15 yıllık ekran kartı, NASA'nın uzaya roket fırlattığı bilgisayarın işlemcisini bile getirseniz o ekran kartı ile PUBG oynanmaz.