HD 4600 Skyrim'i oynatır mı?

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım ancak şu an ekran kartım yok. Birkaç ay sonra almayı planlıyorum. Şu an İ5 4460'ın içindeki HD 4600'ü kullanmaktayım. Bu grafik birimiyle 1280x1024 çözünürlükte low ya da medium ayarda Skyrim oynayabilir miyim? Teşekkürler.

Medium ayarlarda 30 fps civarında rahatlıkla oynarsın. Ben HD 4000 ile 25 fps alıyordum medium ayarlarda. Zaten oyunun Intel grafik işlemcilerine optimizasyonlu olduğunu Intel'in sitesinde de görürsün.

Medium ayarlarda 30 fps civarında rahatlıkla oynarsın. Ben HD 4000 ile 25 fps alıyordum medium ayarlarda. Zaten oyunun Intel grafik işlemcilerine optimizasyonlu olduğunu Intel'in sitesinde de görürsün.

Teşekkür ederim ancak korkuyorum ya zarar gelmez değil mi işlemciye. Soket soğutucu kullanıyorum kasa içersinde de 3 adet 140 mm lik fanlar var sorun olmaz umarım. :S

Emre arkadaşımız doğru söylemiş. Gayet rahat oynarsın. Ayrıca sıcaklıktan korkmayın sorun olmaz.

Sorun olacağını sanmıyorum. Bir de ben laptop içerisindeki intel hd 4000 ile oynuyordum ve biraz daha fazla ısınırken bile hiç zarar vermedi. Yine de sen bilirsin tabi, internette o grafik işlemcisiyle skyrim videoları var bakabilirsin o videolara.

Emre arkadaşımız doğru söylemiş. Gayet rahat oynarsın. Ayrıca sıcaklıktan korkmayın sorun olmaz.

Teşekkür ederim umarım herhangi bir sorun olmaz

Teşekkür ederim kardeşim inceledim onları ama sanki biraz kasıyor gibiydi. Denerim olmazsa silerim.

Bende senin gibi bir kartla oynuyordum şimdilik. Skyrim medium 25 FPS oynuyorum.

Video çekilen programdan kaynaklı fps düşüşleri de olabilir. Ben de o videolardan i5 4200m işlemci video'yu izledim mesela benim sistemim daha düşük olmasına rağmen o kadar kasmıyordu. Dediğin gibi dene olmazsa sil, zaten 5.5 gb falan çok birşey de değil..

Vallahi umarım iyi sonuç alırsın oyun çok güzel çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…