HD 4650, H55MX, i5-750 sisteme Mac OS X

viaccess

Hectopat
Makaleler
9
Sistem;
  • Sapphire Radeon HD 4650 1GB PCI-e HDMI
  • Intel Core i5-750
  • Foxconn H55MXV anakart
  • 4GB DDR3 RAM

1. Ekran kartımın 1 GB'lik, 512MB'lık, DDR2'lik ve DDR3'lük sürümleri mevcut. Sürücü bulmak biraz sıkıntılı. Başka sürümlerin (örneklerde verdiğim sürümler.) *kext dosyalarını yüklesem sıkıntı olur mu ?
  2. iAtkos, TonyMacx86, Kalyway felan var bunlar neler oluyor ?
  3. OS X 10.10 Yosemite RAW İmajı mesela bu konudaki dosya hangi imaj ? iAtkos , Tonymacx86 sürümlerinden birisi mi ?
  4. Multibeast ne işe yarar ?
  5. Orijinal, oynanmamış OSX sürümünü yükleyebiliyor muyuz ? İlla iAtkos vb. mi kullanmak lazım ?
  6. Sürücü bulmanın sıkıntılı olduğunu söyledim, daha önce denemiştim çünkü. Mesela tam donanıma uygun sürücüyü buldum , fakat *kext dosyası Yosemite için , sistem ML2 veya Mavericks olsa, *kext dosyasını yüklesem sıkıntı olur mu ?
  7. iAtkos ML2 yüklemesi denemiştim zamanında, açılmıyordu, verbose modunda açıp hataları görmüştüm. Şu an da adını hatırlamadığım bi hatadan dolayı bütün disk bölümlerini Mac OS genişletilmiş günlüklü olarak biçimlendirmiştim ve bir sonraki hatayı çözmeye yol almıştım. Buna cidden gerek var mıydı ?
  8. iAtkos sitesinde bana ekran kartımın iyi desteğinin olduğu söylendi, ben ML2 kurdum çözünürlük 1024x768 di. *kext ile geçer sandım. Daha kötü oldu.
  9. Yanlış bir kext yükledim diyelim, sistem açılmadı veya hatalar oldu. Bunu tekrar kurulum yapmadan düzeltme şansım var mıdır ?
  10. Son olarak , sistemime hangi Mac OS X'i yüklemeliyim. Yosemite'i mi çak dersiniz yoksa Mavericks mi ?
Biliyorum çok çene yaptım . Ama Mac OS X'i denemek istiyorum. En son ekran kartı sürücüsü kurduktan sonra sistemi yeniden boot etmiştim, ekran siyahtı, önünde yeşilli morlu çizgiler dolanıyordu . Ben de 1-2 gün cebelleştikten sonra bu olay bardağı taşıran son nokta olmuştu. Arkama bakmadan Windows'a dönmüştüm

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Sürücü yüklemek zorunda değilsin. Sürücü zaten OS X içinde geliyor. Doğru Framebuffer ID girmen yeterli genelde.
  2. Bunlar Hackintosh dağıtımları oluyor.
  3. Hiçbiri. Olarila tarafından hazırlanmış özel bir imaj.
  4. Bütün video rehberlerde gösterdik neredeyse ne işe yaradığını. İzlemediysen herhangi bir rehberi izleyerek başlayabilirsin: ASUS VivoPC'ye Mac OS X ve Windows 8 Kurulum Rehberi » Technopat
  5. Aslın Hackintosh dağutumlarının hiçbirisi oynanmamış, orijinal sürümler. Sadece bit bootloader ve sistemini Mac olduğuna ikna etmen için FakleSMC gerekiyor. Ha yok ben bootloader olmadan, FakeSMC olmadan yüklemek istyorum dersen buyur: Resmi Apple Store - Yeni MacBook, iPhone, iPad ve daha fazlası
  6. Olabilir. Ama denemekte fayda var.
  7. E yani. HFS+ olmadan OS X kurulamıyor.
  8. Kartını tanıtmadığından...
  9. Var. Güvenli modda boot edip sorun yaratan Kext'yi silebilirsin. Güvenli modda açılmıyorsa Single user mode var.
  10. Yosemite derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…