Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #31 Fazla kullanan yoktur diye tereddüt içindeydim bugünlerde dikkatimi çekiyor kullananlar varmış. Yanlız değilmişim.
Fazla kullanan yoktur diye tereddüt içindeydim bugünlerde dikkatimi çekiyor kullananlar varmış. Yanlız değilmişim.
Mikmak Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #32 Enes Doğan dedi: Fazla kullanan yoktur diye tereddüt içindeydim bugünlerde dikkatimi çekiyor kullananlar varmış. Yanlız değilmişim. Genişletmek için tıkla... Değiştirebilsem hiç beklemem
Enes Doğan dedi: Fazla kullanan yoktur diye tereddüt içindeydim bugünlerde dikkatimi çekiyor kullananlar varmış. Yanlız değilmişim. Genişletmek için tıkla... Değiştirebilsem hiç beklemem
Mikmak Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #33 Oyunu yükledim. Hepsini low yapınca fps düşük oluyor. Biraz kasıyor. Very lowda yeter bana Mediumda ne yapar bilmem daha denemedim.
Oyunu yükledim. Hepsini low yapınca fps düşük oluyor. Biraz kasıyor. Very lowda yeter bana Mediumda ne yapar bilmem daha denemedim.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #34 Overclock yapmayı deneyin? Kartın üreticisi hangi firma? (Hıs vb. gibi)
Enes Özel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2014 #35 Düşük ve orta ayarlarda Assasin's Creed 3 Ve Assasin's Creed 4 ü oynarsınız.
Mikmak Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #36 O işlerle uğraşmak istemiyorum Enes Doğan dedi: Overclock yapmayı deneyin? Kartın üreticisi hangi firma? (Hıs vb. gibi) Genişletmek için tıkla... Oyun çalıştı en düşük ayarlarda çok güzel oynuyorum mediumu denemedim. Enes Özel dedi: Düşük ve orta ayarlarda Assasin's Creed 3 Ve Assasin's Creed 4 ü oynarsınız. Genişletmek için tıkla...
O işlerle uğraşmak istemiyorum Enes Doğan dedi: Overclock yapmayı deneyin? Kartın üreticisi hangi firma? (Hıs vb. gibi) Genişletmek için tıkla... Oyun çalıştı en düşük ayarlarda çok güzel oynuyorum mediumu denemedim. Enes Özel dedi: Düşük ve orta ayarlarda Assasin's Creed 3 Ve Assasin's Creed 4 ü oynarsınız. Genişletmek için tıkla...
Mikmak Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #37 Şu anda mediumda oynuyorum küçük takılmalar dışında bir sorun yok. Aslında highde çalıştırıyor ama oyun yavaş oluyor biraz.
Şu anda mediumda oynuyorum küçük takılmalar dışında bir sorun yok. Aslında highde çalıştırıyor ama oyun yavaş oluyor biraz.