KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.483 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #1 Yeni sistem aldım ve eskisini satmak istiyorum. Fazla iyi bir sistem değil. Sadece LOL ve CS:GO gibi oyunları oynarsınız. Özellikler: Ekran Kartı: HD4650 İşlemci: E5300 RAM: 4GB Arkadaşlar 250 TL düşünüyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2016
Yeni sistem aldım ve eskisini satmak istiyorum. Fazla iyi bir sistem değil. Sadece LOL ve CS:GO gibi oyunları oynarsınız. Özellikler: Ekran Kartı: HD4650 İşlemci: E5300 RAM: 4GB Arkadaşlar 250 TL düşünüyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir.
F freexll1 Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #2 Iyi günler. Anakartınızın marka ve modelini öğrenebilir miyim acaba?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.483 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #3 freexll1 dedi: Iyi günler. Anakartınızın marka ve modelini öğrenebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... ASUS P5QPL-AM.
freexll1 dedi: Iyi günler. Anakartınızın marka ve modelini öğrenebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... ASUS P5QPL-AM.
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 832 Makaleler 1 Yer M Ξ Г S İ И Daha fazla Meslek D Ø K T Ø R 20 Eylül 2016 #4 Tel numaranızı verirseniz WP den konuşabiliriz. Son düzenleme: 20 Eylül 2016
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.483 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #5 ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Tel numaranızı verirseniz WP den konuşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Buradan yazarsam sıkıntı olur mu bilemedim? Kesin alıcı mısınız? Bu arada fiyatta indirim olmaz baştan söyleyeyim.
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Tel numaranızı verirseniz WP den konuşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Buradan yazarsam sıkıntı olur mu bilemedim? Kesin alıcı mısınız? Bu arada fiyatta indirim olmaz baştan söyleyeyim.
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 832 Makaleler 1 Yer M Ξ Г S İ И Daha fazla Meslek D Ø K T Ø R 21 Eylül 2016 #6 Silinen üye dedi: Buradan yazarsam sıkıntı olur mu bilemedim? Kesin alıcı mısınız? Bu arada fiyatta indirim olmaz baştan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Pazarlık sünnetir, kolay gelsin.
Silinen üye dedi: Buradan yazarsam sıkıntı olur mu bilemedim? Kesin alıcı mısınız? Bu arada fiyatta indirim olmaz baştan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Pazarlık sünnetir, kolay gelsin.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.483 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #7 ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Pazarlık sünnetir, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ben yinede numaramı vereyim o zaman. 05530083905. Bir konuşalım isterseniz. ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Pazarlık sünnetir, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hocam alacak mısınız? Ona göre ayarlayacağım.
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Pazarlık sünnetir, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ben yinede numaramı vereyim o zaman. 05530083905. Bir konuşalım isterseniz. ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Pazarlık sünnetir, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hocam alacak mısınız? Ona göre ayarlayacağım.