HD 4670 sistemle LoL oynanır mı?

Dediğim gibi kabloları bağlamayı bilmediğim için hangi parçalar var içerisinde bilmiyorum tam. Üstte beyfendinin dediği gibi fanın altındaymış işlemci. Farklı videolara baktım. Bazı kablolar boşta kalıyordu o yüzden bilgisayarı açmamaya karar verdim. Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın. Daha önceki yorumlarda zaten eksik paylaşım olduğunu belirtenler oldu. İyi günler
 

Boş ver kanka eziyet çekmeye ve kanser olmaya gerek yok.
 
Hangi kabloyu nereye bağlayacağımı bilsem bilgisayarı açarım aslında. Bilgisayarcıya gitsem para alır mı ki? Benim yapabileceğim şekildeyse boşuna para vermek istemem.


Hangi kabloyu nereye bağlayacağını bilmek aslında çok zor değil çünkü soket ve slot şekilleri ve pinleri her parça için spesifik şekilde ayarlanmıştır. İnatla zorlamadığın sürece bir parçayı hatalı bir girişe bağlaman epey zor. (3,5 mm audio jack'ı USB girişine takan da gördüm ben gerçi...)

Ama youtube ve benzeri medya kanallarında gayet detaylı PC montaj anlatım videoları var. Onlar üzerinden ilerlemeni tavsiye ederim. Mutlaka yardımcı olacaktır.
 

Teşekkürler geri dönüşünüz için. Bende USB UEFI kurulum var. Eğer açmayı başarabilirsem flashı takıp klavyesiz kurulumu başlatabilir miyim? Elimde şu an klavye yok. Olmadı internetten bir tane sipariş veririm. Geldiğinde temiz kurulum yaparım.
 


Mouse önemli değil ama bağlı bir klavye olmazsa bilgisayar muhtemelen bağlı klavye tespit edilemediği şeklinde hata vererek açılmayacaktır.
 
Mouse önemli değil ama bağlı bir klavye olmazsa bilgisayar muhtemelen bağlı klavye tespit edilemediği şeklinde hata vererek açılmayacaktır.
Bilgisayarcıya götürdüm ve güç kaynağının artık çalışmadığını söyledi. Sanırım rutubetten dolayı bozulmuş. Ayrıca ekran kartında da sıkıntı olmaya başlamış fakat hala çalışıyormuş. Ben de cihazın satılabilen parçalarını internette ilan vermeye karar verdim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…