HD 4800'de Stalker: Shadow of Chernobly'de düşük FPS sorunu

Anumsln

Centipat
Arkadaşlar, ben 2007 yılında çıkmış olan bir oyun oynuyorum. Benim PC çok eski, 2011 yılında alınmıştı sanırım. Kağıt üzerinde sistemim oyuna yetiyor, Stalker: Shadow of Chernobly ismi. En fazla 1.50 GB RAM istiyor. Ben de 4 var. En az 2.00 GHz işlemci istiyor, sanırım tek çekirdek. Ben de 4 çekirdek 2.50 var. Ekran kartı da en fazla 258MB ATI Radeon 1950 istiyor. Ben de 1 GB ATI Radeon HD 4800 series var. Oyun maximum ayarlarda bazı yerlerde az da olsa FPS kaybı yaşatıyor. Aslında oynamama engel olmuyor ama rahatsız ediyor. Belki FPS sabittir. Ne yapmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorduğunuz soruyu tam olarak anlamadım fakat FPS sorunundan şikayet ediyorsanız, Anti-Aliasing gibi kenar yumuşat ayarları ve çimen kalitesini minimuma çekin. 1280x720P, çözünürlükte bu ayarları deneyin. Sistem yeterli fakat optimizasyon sorunu var. Dediğim ayarlarda sorun olmayacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı