HD 4830 Isınma Sorunu

Thefulgore

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlarda ekran kartım fazla ısınıyor. ATI RADEON 4830 2GB 256 bit ekran kartım var. İşlemcim Intel P. Dual Core 2.80 GHz. Windows 7 Ultimate 64-bit ve 2 GB RAM'im var. Oyunlarda ekran kartım 75 derecenin de üstüne çıkarak ısınıp PC'nin kapanmasına sebep oluyor. Bunun nedeni RAM'in ekran kartıma göre az olması ve tüm yükün ekran kartına yüklenmesi olabilir mi? Yani RAM eklemek çözüm olur mu ?

Ayrıca oyun oynamazken de 73 derecelere çıkmaya başladı anlamadım gitti fanı da çalışıyor temizledim ne yapacağım bunu arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teorin yanlış. Fanı söküp macunu temizleyip tekrar macun sürmen gerekli. Ayrıca kasanın havalandırmasının da buna etkisi büyük.

4830 unuz hangi markanın kartı? Kaldı ki @CatchFire ın da dediği gibi kasa içi hava akışı ve kartın temizlik ve macun yenileme işlemlerini de göz önünde bulundurmak gerekli. Evet ram olarak 2gb az geliyordur ama bu tüm yükün ekran kartına bindiği anlamına gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı