HD 4850 sistem nasıl?

PSU'ya üzüldüm. Bu tür markaların PSU'larını tavsiye etmem. En kısa zamanda onu değiştirin bence.

Bütçe çok düşük değilse ve oyun oynayacaksanız HD 4850 yerine GTX 750 Ti-RX 460 ayarında bir kart alın. Ayrıca PSU'yu da değiştirin, Hadron, Foem (Frisby), Everest, Platoon gibi markaların PSU'larını almayın.

Kasa hava akışı kötü. Fan da kötü. SSD değil de neden HDD var? PSU desen prizde çalışan saatli bomba gibi. Ram modelini illa bunu istiyorum diyorsanız burada daha uygun fiyata var. Bütçe ve kullanım amacınızı söyleyin arkadaşlar daha iyisini toplasın bence.
PSU ise 400W önermem yetersiz kalabilir bilemem fakat bu model en iyi fiyat performans PSU modeli olarak bilinir.

pazarlıkla 350tl ye falan almaya çalış:
2 tane al:

Hocam bana da DX 11 destekli olup HDMI desteği olan en ucuz hatta görüntü gelsin yeter derecesinde çöp bir ekran kartı önerir misin? 1 ay kullanıp 1650 Super alacağım. Beni idare etsin birazcık oyun oynayayım yeter. Mümkünse Max 150-200 TL olsun çünkü 1 ay sonra çöp olacak.

Fiyatı fazla gelmezse bu olabilir:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…