Bütçe çok düşük değilse ve oyun oynayacaksanız HD 4850 yerine GTX 750 Ti-RX 460 ayarında bir kart alın. Ayrıca PSU'yu da değiştirin, Hadron, Foem (Frisby), Everest, Platoon gibi markaların PSU'larını almayın.
Kasa hava akışı kötü. Fan da kötü. SSD değil de neden HDD var? PSU desen prizde çalışan saatli bomba gibi. Ram modelini illa bunu istiyorum diyorsanız burada daha uygun fiyata var. Bütçe ve kullanım amacınızı söyleyin arkadaşlar daha iyisini toplasın bence. PSU ise 400W önermem yetersiz kalabilir bilemem fakat bu model en iyi fiyat performans PSU modeli olarak bilinir.
Hocam kusura bakmayın ama 1400 TL'ye ikinci el Celeron işlemcili bir laptop ya da PS4 alırsınız. İddiası farklı olan arkadaşlar varsa sistem toplayabilir. Uzay montaj olan tabii...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Kingston KVR16N11S8/4 4 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
WOZLO Intel Lga Işlemci Fanı - 775 Fan - Bakır Tabanlı Cpu Fan Geçmeli Fan Intel Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Kingston KVR16N11S8/4 4 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
WOZLO Intel Lga Işlemci Fanı - 775 Fan - Bakır Tabanlı Cpu Fan Geçmeli Fan Intel Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bana da DX 11 destekli olup HDMI desteği olan en ucuz hatta görüntü gelsin yeter derecesinde çöp bir ekran kartı önerir misin? 1 ay kullanıp 1650 Super alacağım. Beni idare etsin birazcık oyun oynayayım yeter. Mümkünse Max 150-200 TL olsun çünkü 1 ay sonra çöp olacak.
Hocam bana da DX 11 destekli olup HDMI desteği olan en ucuz hatta görüntü gelsin yeter derecesinde çöp bir ekran kartı önerir misin? 1 ay kullanıp 1650 Super alacağım. Beni idare etsin birazcık oyun oynayayım yeter. Mümkünse Max 150-200 TL olsun çünkü 1 ay sonra çöp olacak.