HD 4850 sistemin GTA 5 performansı nasıl olur?

Bir arkadaş sistemin GTA 4 açıyorsa (rahat açıyor) GTA 5 büyük ihtimal açar dedi tabii çok da alakası yok ama :/

Ben malmışım o zaman. Senin ekran kartından daha iyi bir ekran kartıyla (ATI 5510 1GB), senin işlemcinden daha iyi bir işlemciyle (i5 2400) ve senin RAM'inden 2 kat daha fazla RAM ve MHz (8 GB 1600MHz) ile 20 FPS alıyordum.

Bilmiyorum hocam benim amacımda bunu öğrenmek zaten performansı ne boşa yüklemeyeyim yoksa GTA 4'e devam edeceğim

Optimizasyonu yüzüne demiştir. GTA 4 kaç FPS alıyorsunuz?

Optimizasyonu yüzüne demiştir. GTA 4 kaç FPS alıyorsunuz?

Hocam E7300 ve bu ekran kartı ile 30-40 FPS vardı sistemi upgrade ile Q9400 yaptım ve o zamandan belli bazı sorunlar oldu GTA 4 oynayamadım ama ınternet'te benimkine benzer ekran kartı ve sistem ile oynayan arkadaşlar yüksek grafiklerde 60 FPS rahat alıyordu.

Hocam bilemiyorum ama bence yüklemeyin.

Hocam yaşadığım yerde kafelerde benimkine benzer sistemler hatta benimkinden hafif daha zayıf sistemler var Windows 7 64 Bit kurmuş adam GTA 5 her şey Low rahat kasmadan oynuyor :/
Yok artık ben bile GTX 750 Ti sistem ile araba sürerken 40 FPS alıyorum, sizin kasmadan dediğiniz 20 FPS mi?

Yok artık ben bile GTX 750 Ti sistem ile araba sürerken 40 FPS alıyorum, sizin kasmadan dediğiniz 20 FPS mi?

FPS bilmiyorum hocam ama kasmadan oynuyor her şey Low ömrümüzde kendi evimizde bir GTA 5 oynamak nasip olmadı

Ben malmışım o zaman. Senin ekran kartından daha iyi bir ekran kartıyla (ATI 5510 1GB), senin işlemcinden daha iyi bir işlemciyle (İ5 2400) ve senin RAM'inden 2 kat daha fazla RAM ve MHz (8 GB 1600MHz) ile 20 FPS alıyordum.
HD 55xx bir kart, HD 4850den iyi değil yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…