HD 4850'nin Fanı Dönüyor Ama Görüntü Yok

Manomesbey

Decapat
Arkadaşlar onboard ekran kartı ile sorunsuz kullandığım bilgisayarıma eski HD 4850 ekran kartı taktım ve monitöre görüntü gelmemeye başladı. Kasayı açıp baktığımda ekran kartı dahil tüm fanlar Dönüyor Başka bir arkadaşımın bilgisayarında çalışmadı. Forumda konuyu araştırdığımda birkaç çözüm var ama işe yaramadı. Arızanın ekran kartın da olduğunu düşünüyorum ama tam olarak ne olduğunu öğrenirsem ona göre çözüm aramaya çalışacağım. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı benim de başıma geldi.Öncelikle aşağıdakileri uygulamak için parçalarda sorun olmaması lazım. Ben şöyle çözdüm:
Kasayı açtım ve ekran kartını soketten çıkardım.
Yerine koydum ama oturtmadım kasanın dışındaki PCI yuvalarının birinden bantladım.
Kabloyu taktım ve sorunsuz çalışıyor.

Teşekkür ederim fakat ekran kartımın sorunlu olduğunu düşünüyorum.Arkadaşımın bilgisayarında da aynı şekilde fanı döndü ve ekrana görüntü gelmedi.Bir şekilde evde yapabilirsem düzgün bir bilgisayarcı arama derdinden kurtulmak istiyorum

Kartta sorun varsa yardımcı olamayacağım. Kolay gelsin, umarım çözebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…