N nukatar45 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar az önce bir sitede görmüş olduğum modeli; ATI Radeon HD 4870 512MB 256 BİT DDR5 Ekran kartının GTA 5 açabileceğini söylüyordu satıcısı, benim de aklıma takıldı ve şimdi size birkaç sorum olacak. Her ekran kartı her anakarta uyar mı? Uyarsa bu DDR farkı ne? 512 MB fakat 256 bit bu güçlü olduğunu mu gösterir?
Arkadaşlar az önce bir sitede görmüş olduğum modeli; ATI Radeon HD 4870 512MB 256 BİT DDR5 Ekran kartının GTA 5 açabileceğini söylüyordu satıcısı, benim de aklıma takıldı ve şimdi size birkaç sorum olacak. Her ekran kartı her anakarta uyar mı? Uyarsa bu DDR farkı ne? 512 MB fakat 256 bit bu güçlü olduğunu mu gösterir?
BthnKaratas Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 400 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #2 GTA5 zor... açar ama düşük çözünürlük ve ayarlarda. Farklı yeni nesil bi kart alabilirsin. Pci-E x16 soketi olan anakartlara uyar.
GTA5 zor... açar ama düşük çözünürlük ve ayarlarda. Farklı yeni nesil bi kart alabilirsin. Pci-E x16 soketi olan anakartlara uyar.
Ö Öcal Kerem Akyüz Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 260 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2016 #3 Bit eski nesilde kaldı. Artık kullanıcılar GB bakıyor çünkü renk sıkıtırma teknolojisi var. Ama mimari daha önemli. Bu yüzden yeni nesil kart seçmek daha önemli. Eğer GTA 5 oynamak istiyorsan min. 1GB bellek kapasiteli bir kart almalısın bana göre.
Bit eski nesilde kaldı. Artık kullanıcılar GB bakıyor çünkü renk sıkıtırma teknolojisi var. Ama mimari daha önemli. Bu yüzden yeni nesil kart seçmek daha önemli. Eğer GTA 5 oynamak istiyorsan min. 1GB bellek kapasiteli bir kart almalısın bana göre.