HD 530 nasıl kullanılır?

nakoulma33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Zalman Z3 Plus 600 watt kasa, i5 6500 işlemci, H110M Pro-VD anakart, Kingston 8x2 GB 2133 MHz DDR4 RAM ve WD 1 TB harddiskten oluşan bir sistem toplayacağım. Ekran kartını aile bütçemiz daha elverişli olduğunda almayı düşünüyorum, hem belki fiyatlar da düşer. Bu işlemcideki onboard GPU'yu aktif etmek için bir ayar yapmak veya bir porta kablo sokmak gerekiyor mu? Ayrıca kullanan arkadaşlar varsa GTA V ve FIFA 16 performansı hakkında bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üzerindeki görüntü çıkışlarını kullandığın sürece onboard cihazdan görüntü alırsın.

Kolay gelsin arkadaşlar bir konuda takıldım 6700K sistem kurruldu ancak HD 530 intel sitesinden sistem taramasındada yükleyemıyorum.Manuel olarak indirdim gene fark etmedi kurmadı sistem gereksinımleri karşılanmadı sorun bende olabilir mı_?
Bu arada aygıt Yöneticisinde de görünmuyor.Ve sanırım yazılmış ama anakart soketındende görüntu alınmıyor destek lütfen..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı