DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #1 Oyunu sorunsuz şekilde yükledim ( kaçak yükledim). Fakat oyunda 35 FPS üstü alamıyorum. Oyunun sistem gereksinimlerini iyice araştırdım, bilgisayarım gereksinimleri karşılıyor. Neden bilmiyorum. Çözemedim gitti, yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2020
Oyunu sorunsuz şekilde yükledim ( kaçak yükledim). Fakat oyunda 35 FPS üstü alamıyorum. Oyunun sistem gereksinimlerini iyice araştırdım, bilgisayarım gereksinimleri karşılıyor. Neden bilmiyorum. Çözemedim gitti, yardım ederseniz sevinirim.
WeiShen Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 135 2 Ekim 2020 #2 Korsanda böyle problemler olabiliyor. Orijinal almanızı öneririm. Artı -1 Eksi
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 2 Ekim 2020 #3 Oyunu buradan alırsanız yüksek ihtimal sorun çözülür. Save 75% on Borderlands 2 on Steam The Ultimate Vault Hunter’s Upgrade lets you get the most out of the Borderlands 2 experience. store.steampowered.com Artı -1 Eksi
Oyunu buradan alırsanız yüksek ihtimal sorun çözülür. Save 75% on Borderlands 2 on Steam The Ultimate Vault Hunter’s Upgrade lets you get the most out of the Borderlands 2 experience. store.steampowered.com
KS KS DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #4 Maddi sıkıntılardan dolayı kaçak yükledim Artı 1 Eksi