@Chesen Hayır kesinlikle kaldırmaz ama işlemciyi q8200 üstü kullanırsan veya anakartına uyumluyas xeon e5450 alırsın o zaman kaldırır aynı ekran kartı e5300 işlemciyle oynanmıyordu
q8200 aldım kasmıyor artık
@poe bi kaç ayar videosu ve bilgisayar hızlandırma yaparsanız ve işlemci ekran kartı temizleyip termal macunlarsanız kasmaz düşük ayarlar da q8200 hd 5450 4 gb ram ile kasmıyor 30 fps üstü
@poe bi kaç ayar videosu ve bilgisayar hızlandırma yaparsanız ve işlemci ekran kartı temizleyip termal macunlarsanız kasmaz düşük ayarlar da q8200 hd 5450 4 gb ram ile kasmıyor 30 fps üstü
Baba beya ayar denedim ya arka plandaki hizmetleri kapatma dahil yok sarmadi. 2011 yilinda aldigim bi pc uzerine hic bisey koymadim.2 ay sonra dugun yapcam ondan sonra pc toplayacagim zaten
valla bendr i5 6200u gt940m 8gb ram var ama fps drop oluyor surekli bi ton ayar yaptm su drop olayini cozemedim kanser ediyor beni yani kaldirsa bile muhtemelen sizdede drop olacaktir.
valla bendr i5 6200u gt940m 8gb ram var ama fps drop oluyor surekli bi ton ayar yaptm su drop olayini cozemedim kanser ediyor beni yani kaldirsa bile muhtemelen sizdede drop olacaktir.
Bugün indirip denedim. YouTube'da bir ayar vardı o ayarı da yaptım tek farkı görüntü kalitesini SD 720P yaptım ve şuanda çok hafif kasmalar dışında kasma yok... Teşekkürler yardımlarınız için.