Babakor Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 103 Makaleler 4 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #11 Evet beğenmiyorum GTA 4 , Euro Truck Simulator 2'lerde kasmalar oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2014
F Firat Kaya Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 121 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #12 Babakor dedi: Evet beğenmiyorum GTA 4 , Euro Truck Simulator 2'lerde kasmalar oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynen ben değistrsem geçer bence sence yukarda sıstem ozeliklerim var. MF dedi: Ekran kartını değiştirmeniz gerekiyor. İsterseniz bellekleri de değiştirebilirsiniz. İşletim sistemi de Windows 8.1 64 bit olsun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Abi ben Win 8 sevmiyorum ya hosuma gitmiyor nedense. Ama ekran kartı değistrcem ne onerirsin bu bılgisayarla uyumlu ?
Babakor dedi: Evet beğenmiyorum GTA 4 , Euro Truck Simulator 2'lerde kasmalar oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynen ben değistrsem geçer bence sence yukarda sıstem ozeliklerim var. MF dedi: Ekran kartını değiştirmeniz gerekiyor. İsterseniz bellekleri de değiştirebilirsiniz. İşletim sistemi de Windows 8.1 64 bit olsun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Abi ben Win 8 sevmiyorum ya hosuma gitmiyor nedense. Ama ekran kartı değistrcem ne onerirsin bu bılgisayarla uyumlu ?